Brødrene Dahl introducerer VOTEC-rørkoblinger

Virksomhedens butikker kan som de eneste i branchen herhjemme tilbyde VOTEC`s stærke kvalitetsprodukt.

VOTEC`s rørkoblinger er nu ude i Brødrene Dahls butikker.. Foto: Brødrene Dahl

Rørkoblinger fra VOTEC er netop blevet tilgængelige på hylderne i Brødrene Dahls butikker, efter at man har indgået en eksklusivaftale med en stor tysk producent. Koblingerne, der er ideelle til samling af rør i forskellige størrelser og materialer, vil desuden kunne leveres dag til dag fra Centrallageret i Randers.

-Der er tale om et tysk kvalitetsprodukt fra en producent, der gennem mange år har specialiseret sig i rørkoblinger, siger Jonas Andersen, kategorichef i Vand & Kloak hos Brødrene Dahl, og tilføjer, at den korte afstand til producenten desuden er med til at styrke leveringssikkerheden.

Han peger også på, at koblingerne er fremstillet af EPDM-gummi og dermed meget fleksible, samt konstrueret med forstærkede spændbånd af rustfrit syrebestandigt stål og produceret iht. EN 16397. Alt i alt giver det kunden en stor tryghed ved produktet. 

-Sikkerheden er naturligvis af stor betydning, da der ofte er tale om byggeprojekter, hvor rørene og dermed koblingerne kommer til at lægge flere meter under jorden. Det skal med andre ord virke første gang, og her er VOTEC`s kvalitet helt afgørende, understreger Jonas Andersen.

Den store tillid til VOTEC betyder, at Brødrene Dahl i den kommende tid vil udvide sit sortiment herfra til flere andre produkttyper.

VOTEC-koblinger fås fra 32 mm og op til 385 mm.

06.03.2024Brdr. Dahl A/S

Sponseret

Klima-workshop til alle medarbejdere

06.02.2024Brdr. Dahl A/S

Sponseret

Elever er et stærkt bidrag i jagten på arbejdskraft

01.02.2024Brdr. Dahl A/S

Sponseret

Ny CEO vil rykke Brødrene Dahl endnu tættere på kunderne

26.01.2024Brdr. Dahl A/S

Sponseret

Brødrene Dahl introducerer VOTEC-rørkoblinger

24.01.2024Brdr. Dahl A/S

Sponseret

Klare fordele ved at skifte til digitale vandmålere

23.01.2024Brdr. Dahl A/S

Sponseret

Kloakmessen - det perfekte udstillingsvindue for Brødrene Dahl