Brødrene Dahl åbner ny butik på Bornholm

Landets største grossist på VVS, Vand & Kloak og el har rejst en pavillon i Rønne.

Brødrene Dahls nye bornholmske lokaler skiller sig væsentligt ud fra virksomhedens øvrige 52 butikker landet over. Bygningen er nemlig en pavillon – primært i træ – som er opført på bare to dage.

Den ca. 700 kvm. store pavillon samt lagerhal og en indhegnet varegård på Kanegårdsvej skal dermed løse alle de opgaver, som hidtil er foregået få hundrede meter væk på Lillevangsvej. Her ønsker ejeren at benytte bygningen til andre formål.

Pavillonen er bygget i Randers af firmaet Adapteo, og de i alt 14 moduler blev tidligere på efteråret fragtet til Bornholm på hver sin blokvogn. 

En pavillon opfattes ofte som en midlertidig løsning, men i tilfældet her behøver det langt fra at forholde sig sådan. Driftschef i Brødrene Dahl, Morten Albeck, ser i hvert fald store muligheder i den nye bygning.

-Jeg synes virkelig, at vi i Rønne har fået en lækker bygning med et godt overblik, så det kan sagtens tænkes at være en løsning, der er kommet for at blive, siger han.

Dertil kommer, at pavillonen både prismæssigt og ud fra et klimaperspektiv er et attraktivt alternativ til at bygge i mursten og beton.

-Alt i alt får vi også mere plads og vil derfor som noget nyt kunne tilbyde vores kunder både el- og kølevarer. Også vores døgnservice 24/7 får vi etableret, påpeger driftschefen.

Dermed føler han sig overbevist om, at de bornholmske kunder vil tage rigtig godt imod den nye butik.

08.12.2023Brdr. Dahl A/S

Sponseret

Over 1.000 gæster tager i biografen med Brødrene Dahl

13.11.2023Brdr. Dahl A/S

Sponseret

Brødrene Dahl åbner ny butik på Bornholm

23.10.2023Brdr. Dahl A/S

Sponseret

Nye plastkasser viser vejen i Brødrene Dahl

03.10.2023Brdr. Dahl A/S

Sponseret

Et enkelt salgskursus blev til et internt virksomhedsakademi på fem år

29.09.2023Brdr. Dahl A/S

Sponseret

Brødrene Dahl klar til at erobre køle-markedet

05.09.2023Brdr. Dahl A/S

Sponseret

Skive Vand går nye veje med digitale vandmålere