Brødrene Dahl udpeger Henriette Berring-Langberg som bæredygtighedsansvarlig

Danmarks førende grossist på VVS og Vand & Kloak, Brødrene Dahl, udvider indsatsen for den grønne omstilling. Virksomheden har udpeget en nøgleperson som bæredygtighedsansvarlig. Forankret i toppen af selskabet skal Henriette Berring-Langberg skubbe på og hjælpe Brødrene Dahl videre på bæredygtighedsagendaen.

Henriette Berring-Langberg ny chef for bæredygtighed hos Brdr. Dahl.

Bæredygtighed står højt på listen hos Brødrene Dahl, som allerede har igangsat en række tiltag, der skal gøre virksomheden grønnere og bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Nu tager den kendte VVS-grossist næste skridt på vejen i den grønne omstilling og udpeger Henriette Berring-Langberg som ny chef for bæredygtighed i virksomheden.

”Brødrene Dahl er på en bæredygtighedsrejse, og jeg glæder mig til at være med til at sætte kursen mod en grønnere fremtid. Vi har allerede gang i en række projekter, hvor det er vigtigt, at vi får bæredygtighed og de grønne initiativer helt ned i øjenhøjde,” siger Henriette Berring-Langberg.

Henriette Berring-Langberg har i forvejen været med til at udvikle retningen for Brødrene Dahl i sin stilling som projektleder for strategi og udvikling hos Saint-Gobain Distribution Denmark.

De små initiativer gør en forskel

Den nye stilling som bæredygtighedsansvarlig er et udtryk for, at Brødrene Dahl udvider virksomhedens indsat for den grønne omstilling, men det betyder ikke, at de er i mål endnu.
Vi har oprettet stillingen, fordi vi som førende grossist på VVS og Vand & Kloak i Danmark gerne vil gå forrest i den bæredygtige udvikling inden for vores felt, og her er det nødvendigt, at vi får de grønne muligheder ud i alle dele af vores forretning. Der er stadig lang vej endnu, og derfor er vi rigtig glade for, at Henriette har lyst til at tage skridtet videre. Vi sætter hele tiden nye initiativer i søen, senest varmepumper i klimacentre og cykelbude til levering, og selvom det blot er mindre initiativer, mener vi, at det også er de mange små initiativer, der gør en forskel i det store billede,” siger Christian Deichmann, COO hos Saint-Gobain Distribution.

06.02.2024Brdr. Dahl A/S

Sponseret

Elever er et stærkt bidrag i jagten på arbejdskraft

01.02.2024Brdr. Dahl A/S

Sponseret

Ny CEO vil rykke Brødrene Dahl endnu tættere på kunderne

26.01.2024Brdr. Dahl A/S

Sponseret

Brødrene Dahl introducerer VOTEC-rørkoblinger

24.01.2024Brdr. Dahl A/S

Sponseret

Klare fordele ved at skifte til digitale vandmålere

23.01.2024Brdr. Dahl A/S

Sponseret

Kloakmessen - det perfekte udstillingsvindue for Brødrene Dahl

22.01.2024Brdr. Dahl A/S

Sponseret

Ny top-certificering til Saint-Gobain i Danmark