Blomsterne, der trodser tiden: En CSR succes

Virksomheder kan nu igen nyde friske blomster, takket være deres nye evne til at forblive friske uden at visne i løbet af en uge.

Foto: Claus Troelsgaard

Den banebrydende teknik som der anvendes hos Floral Affairs, er en sand gamechanger i branchen. 

Nu holder blomsterbuketten sig frisk langt ud over den traditionelle uge – i minimum 6 måneder eller mere, takket være en særlig præserveringsmetode anvendt direkte efter høst.

”Det er faktisk en ældgammel teknik som går helt tilbage til det gamle Egypten, hvor man har fundet lyse blomster i Faraoernes grave.”- siger Adam Bergmann, Founder af Floral Affairs.

Selvom denne metode er blevet moderniseret med friske, innovative tiltag, der har forbedret kvaliteten markant, afslører Adam et yderligere aspekt: 

”Vi garanterer vores erhvervskunder en holdbarhed på minimum 6 måneder, men jeg har personligt blomster stående, som har bevaret deres vitalitet i flere år. Det kræver bare den rigtige 'pleje', hvilket primært indebærer:

  1. At undgå direkte sollys
  2. Opbevaring ved stuetemperatur
  3. Undladelse af vanding

Se et udpluk af Floral Affairs´ sortiment i galleriet herunder.

"Tidløs". Foto: Claus Troelsgaard

"Vindstille". Foto: Claus Troelsgaard

"Amaranthus". Foto: Claus Troelsgaard

"Solhverv". Foto: Claus Troelsgaard

"Gardenia". Foto: Claus Troelsgaard

"Solstråler". Foto: Claus Troelsgaard

"Rosenhaven". Foto: Claus Troelsgaard

"Fredfyldt". Foto: Claus Troelsgaard

"Brise". Foto: Claus Troelsgaard

Dette markante skift i blomsternes levetid åbner op for nye muligheder, ikke kun inden for dekoration og interiørdesign, men også i forhold til bæredygtighed og økonomisk effektivitet. 

Ved at udvide blomsternes levetid minimeres behovet for hyppig udskiftning, hvilket resulterer i mindre spild og større omkostningsbesparelser – et vigtigt aspekt for virksomheder, der konstant søger balancen mellem æstetik og budgetter.

Hvad er hemmeligheden? 

Metoden omfatter en nøje præserveringsproces, hvor blomsternes naturlige safter omhyggeligt erstattes af en særlig blanding, der indeholder glycerin og alkohol - nøglekomponenterne i denne formular.

Dette er en miljøvenlig tilgang, der helt undgår brugen af giftige kemikalier.

“Det handler om meget mere end blot at forlænge vores glæde ved friske blomster." tilføjer Adam. “Det er et spørgsmål om at reducere vores klimaaftryk. Traditionel blomsterproduktion og -distribution anvender mange ressourcer, såsom energi, vand, gødning og transport. Ved at forlænge levetiden på hver enkelt blomst, mindsker vi det samlede ressourceforbrug betydeligt."

Interessen for disse langtidsholdbare blomster vokser hastigt i erhvervslivet. Fra hoteller og restauranter til kontormiljøer ser virksomheder værdien i at have levende, farverige blomster, der forbliver friske uden den konstante nødvendighed af udskiftning eller vedligeholdelse.

07.05.2024Floral Affairs ApS

Sponseret

Mors Dag: Kærligheden til Mor må Ikke koste klimaet

24.03.2024Floral Affairs ApS

Sponseret

Påskeægget ud, langtidsholdbar buket ind: Gaven, der bliver ved med at give

20.02.2024Floral Affairs ApS

Sponseret

Modtag en gratis prøve på fremtidens blomster

11.02.2024Floral Affairs ApS

Sponseret

Industrien, der sneg sig forbi den grønne omstilling

31.01.2024Floral Affairs ApS

Sponseret

Valentinsdag- en ikke så kærlig historie..

22.01.2024Floral Affairs ApS

Sponseret

Blomsterne, der trodser tiden: En CSR succes