Beslutningsprocesser og Kunstig Intelligens

Den stigende mængde af fake news, misinformation og desinformation stiller store krav til mellemledere, topledere og bestyrelsesmedlemmers evner til at skelne mellem troværdig og utroværdig information, når vigtige beslutninger skal træffes.

Fokus på Evidence-based Management og kunstig intelligens ruster dig til at træffe de bedst mulige beslutninger.

Evidence-based Management handler om, hvordan man som organisation kan inddrage evidens fra flere forskellige informationskilder (praktikere, organisationsdata, videnskabelig litteratur samt stakeholders) og efterfølgende syntetisere disse input til bedre beslutninger på det bedst mulige grundlag.

 

Tit er personlig dømmekraft alene desværre ikke en særlig pålidelig kilde til at træffe gode beslutninger, da den enkelte vil være alt for modtagelig overfor kognitive biases. Det har en negativ indvirkning på kvaliteten af de beslutninger, der træffes.

De fleste virksomheder har derudover en overflod af data om deres forretning, som kræver de rette analytiske færdigheder til at fortolke resultaterne for at kunne skabe et solidt grundlag til at træffe evidens-baserede beslutninger.

På kurset får du indblik i grundlæggende teorier og problemstillinger omkring Evidence-based Management og beslutningstagen samt konkrete værktøjer til, hvordan du som leder kan få organisationen til at træffe gode beslutninger på det bedst mulige grundlag. Læs mere på https://cbs-executive.dk/programme/beslutningsprocesser-kunstig-intelligens/

07.03.2023CBS Executive Fonden

Sponseret

Forstå de nye krav inden for bæredygtighed og ESG

26.09.2022CBS Executive Fonden

Sponseret

Bæredygtighed, strategi og forretningsudvikling - Vinterskole 2023

23.09.2022CBS Executive Fonden

Sponseret

Forhandlingsteknik - Vinterskole 2023

21.09.2022CBS Executive Fonden

Sponseret

Forandringsledelse: Gennem organisatoriske rutiner og individuelle vaner

19.09.2022CBS Executive Fonden

Sponseret

Sales excellence: Transformation af ledelse, processer og salgspraksis

16.09.2022CBS Executive Fonden

Sponseret

Strategisk regnskabsforståelse - Vinterskole 2023