Beskyttelse af biodiversiteten i Mato Grosso, Brasilien

Et nyt samarbejde mellem Bayer og miljøorganisationen The Nature Conservancy (TNC) skal gøre det lettere for bønder i den brasilianske delstat Mato Grosso at overholde Brasiliens miljølovgivning og beskytte den lokale biodiversitet.

06.06.2018

Sponseret

Bayer

Formålet med dette samarbejde er helt konkret at genoprette den lokale vegetation i delstaten Mato Grosso, der et af Brasiliens knudepunkter, når det kommer til landbrugsproduktion. Endvidere er delstaten kendt for at være et af de mest biodiverse områder på jorden – og desværre også et af de mest truede.  

Situationen kalder på effektive og langsigtede løsninger, hvorfor partnerskabet mellem Bayer og TNC er af særlig betydning. Det indebærer nemlig en lang række innovative tjenester, der muliggør, at de lokale bønder kan opretholde Brasiliens miljølovgivning: The Forest Code.

Programmet vil være fokuseret på tre hovedområder i Mato Grosso: Nova Mutum, Lucas de Rio Verde og Sorriso.

Her vil der tilbydes teknologisk assistance rettet mod:

1. Viden og uddannelse i Brasiliens obligatoriske miljøregister, Rural Environmental Registry.
2. Udvikling af restaureringsplaner for områder med miljømæssige funktioner, der sikrer befolkningens velbefindende og bidrager til landets flora og fauna, vandressourcer, landskaber, geologisk stabilitet og biodiversitet.  
3. ”On-the-ground”-træning og assistance til genopretning af naturområderne i landdistrikterne.

Der bliver i høj grad set frem til samarbejdet hos Bayer. I den forbindelse fortæller Bernd Naaf (Head of Business Affairs & Communications, Bayer Crop Science):

 “We are very pleased to partner with TNC in such an innovative approach that delivers a valuable service to farmers while protecting the environment through state-of-the-art reforestation. We at Bayer are committed to sustainable agriculture, and this includes promotion of good agricultural practices and the careful protection and restoration of natural resources.”

24.10.2018Bayer

Sponseret

UN Day 2018: The Responsibility of Multinational Companies

27.06.2018Bayer

Sponseret

Bayers indsats mod Denguefeber

06.06.2018Bayer

Sponseret

Beskyttelse af biodiversiteten i Mato Grosso, Brasilien

07.04.2018Bayer

Sponseret

Bayer Celebrates World Health Day 2018

09.03.2018Bayer

Sponseret

Bayer støtter startup-initiativ og småbønder i Vestafrika

31.01.2018Bayer

Sponseret

Bæredygtige præventionsløsninger for stabilitet og frihed