Atea scorer høj international miljø- og klimakarakter

Atea er blevet tildelt karakteren A- i Carbon Disclosure Projects’ (CDP) årlige klimaopgørelse. Atea har deltaget i CDP-rapportering siden 2010, og A- er Ateas hidtil højeste mærkning. Sammenlignet ligger det europæiske gennemsnit på karakteren B og gennemsnittet for it- og softwareudviklingssektoren ligger på karakteren C.

CDP er bredt anerkendt som en af verdens førende miljø- og klimagennemsigtigheds non-profit-organisationer, og derfor er karakteren vigtig for en virksomhed som Atea, der i mange år har arbejdet målrettet med bæredygtighed og grøn it, som CEO i Atea Danmark Kathrine Forsberg siger:

”Vi er rigtig glade for karakteren A- og den anerkendelse vi dermed har fået fra CDP. Vi har i lang tid haft vores fokus på bæredygtighed, og vi arbejder hele tiden på at reducere vores miljø- og klimapåvirkning. En score som denne er med til at understrege, at vi er på rette vej”.

CDP er en international non-profit-organisation, der arbejder med gennemsigtighed ift. virksomheders miljø- og klimapåvirkning. CDP har undersøgt 18.000 virksomheder, deres klimadata og miljøpåvirkning. Efter dataene er blevet analyseret af CDP får virksomheden tildelt en karakter, og her ligger Atea i top 17%.

CDP tildeler karakteren A til virksomheder, som bl.a. tager ansvar for sin miljøpåvirkning, og har målbare og videnskabsbaserede klimaomstillingsstrategier.

Atea blev tidligere i år kåret som verdens mest bæredygtige it-servicevirksomhed af Corporate Knights Global 100-indeks over verdens mest bæredygtige virksomheder.

18.06.2024Atea Danmark A/S

Sponseret

Atea er kåret til europæisk klimaleder for tredje år i træk

24.10.2023Atea Danmark A/S

Sponseret

Atea og Microsoft fortsætter samarbejdet med Jobcenter Aarhus og håber på at kunne få flere ledige i job i it-branchen

18.09.2023Atea Danmark A/S

Sponseret

Gør medarbejderne til en aktiv del af virksomhedens bæredygtighed

18.09.2023Atea Danmark A/S

Sponseret

Nye komplekse bæredygtighedskrav kræver mere af virksomhedens it-afdeling, men kan være en kærkommen mulighed til at kigge indad

24.08.2023Atea Danmark A/S

Sponseret

El-indkøbsaftale mellem Atea og Better Energy viser vejen for it-sektorens overgang til vedvarende energi

20.06.2023Atea Danmark A/S

Sponseret

Ateas CSR-indsats belønnes med platin for fjerde år i træk