Atea LIVE: Life Cycle Management

Sådan udnytter du potentialet og får styr på det nye EU-direktiv!

Atea Live om Life Cycle Management er skræddersyet til virksomheder og organisationer, der ønsker en nem og brugerfokuseret hverdag i forhold til indkøb, drift og levetidsforlængelse af deres it-udstyr. Samtidig viser webinaret, hvordan virksomhedens udstyr automatisk kan indgå i en mere bæredygtig livscyklus med sparede naturressourcer og lavere energiforbrug.

Det er ikke tilfældigt, at vi tilbyder dette Atea Live netop nu. Den nærmest eksponentielle stigning i antallet af tilgængelige enheder på markedet samt medarbejdernes hybride arbejdsform gør styringen af fx pc’ernes livscyklus mere kompliceret og dyrere, end nogensinde før.

Life Cycle Management gør det muligt for organisationer og virksomheder af alle størrelser at udnytte fordelene ved en samlet leverance, der kombinerer sikkerhed, produktivitet, sund økonomi og gode brugeroplevelser. Desuden indgår produkterne med Life Cycle Management i en livsforlængende og dermed mere bæredygtig livscyklus.

Bæredygtighed og grønnere it-drift
Netop bæredygtighed og grønnere it-drift kommer fremover til at optage mere tid hos landets CIO’s. Fra 2024 træder et nyt EU-direktiv, Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD), i kraft. Direktivet betyder, at alle større virksomheder skal kunne dokumentere it-infrastrukturens klimabelastning - herunder miljøkonsekvenserne fra produktion, drift og returnering. På webinaret gennemgår vi, hvordan din virksomhed med fokus på it-afdelingerne og Life Cycle Management allerede nu kan begynde rejsen mod compliance og verificérbare bæredygtighedsdata.

Desuden får du på dette Atea Live adgang til skarpe sessioner, der behandler problemstillingerne ifht. valg af leverandør, valg af hardware, forventet levetid på produkterne samt fordele og ulemper ved at købe brugt it-udstyr. Webinarets underliggende præmis er, at alle de løsninger, som indgår i Life Cycle Management, skal have fokus på gode brugeroplevelser.

Fra 2024 træder et nyt EU-direktiv, Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD), i kraft. På webinaret gennemgår vi, hvordan din virksomhed med fokus på it-afdelingerne og Life Cycle Management allerede nu kan begynde rejsen mod compliance og verificérbare bæredygtighedsdata.

Tilmeld dig her

Denne artikel er del af et tema:

ESG uddannelse - kompetenceudvikling til tiden

Efterspørgslen på ESG-kompetencer er enorm i takt med at alle prøver at få deres kompetence-beredskab inden for arbejdet med bæredygtighed og ESG på plads i takt med at lovgivnings- og investorkrav stiger. Temaet viser en palette af uddannelsesmuligheder - med hovedfokus på hvordan man kan udvikle eksisterende medarbejdere.

24.10.2023Atea Danmark A/S

Sponseret

Atea og Microsoft fortsætter samarbejdet med Jobcenter Aarhus og håber på at kunne få flere ledige i job i it-branchen

18.09.2023Atea Danmark A/S

Sponseret

Nye komplekse bæredygtighedskrav kræver mere af virksomhedens it-afdeling, men kan være en kærkommen mulighed til at kigge indad

18.09.2023Atea Danmark A/S

Sponseret

Gør medarbejderne til en aktiv del af virksomhedens bæredygtighed

24.08.2023Atea Danmark A/S

Sponseret

El-indkøbsaftale mellem Atea og Better Energy viser vejen for it-sektorens overgang til vedvarende energi

20.06.2023Atea Danmark A/S

Sponseret

Ateas CSR-indsats belønnes med platin for fjerde år i træk

30.05.2023Atea Danmark A/S

Sponseret

Bæredygtighed: Nu befinder CIO’s sig i frontlinjen!