Arbejdsglæden topper i Middelfart Sparekasse

Middelfart Sparekasse blev 13. år i træk kåret som en af Danmarks bedste arbejdspladser af Great Place To Work Institute. Med udgangspunkt i en analyse af medarbejdertrivsel og arbejdspladskultur, blev Sparekassen i 2014 placeret på en 5.plads.

Middelfart Sparekasse, der tidligere er blevet kåret som Danmarks bedste arbejdsplads hele tre gange, formåede igen i 2014 at holde sig på toppen af listen. Med en målsætning der hedder top 5, kunne administrerende direktør Martin N. Baltser glæde sig over årets resultat.

– Vi er meget stolte over resultatet og glæder os over, at vi fortsat ligger i toppen som en af Danmarks bedste arbejdspladser, udtaler Martin N. Baltser og fortsætter.

– Men det vigtigste for os, er faktisk ikke placeringen. Vi bruger medarbejderundersøgelsen aktivt i arbejdet med medarbejdertrivsel, så vi kan forblive en god arbejdsplads. I år ser vi den højeste score i de 13 år, vi har deltaget. Hele 99 pct. tilkendegiver, at sparekassen er et godt sted at arbejde. En imponerende bedrift i et år med rekord høj kundetilgang, ansættelse af mange nye kolleger og åbning af ny afdeling.

En del af en succes
Netop fremgangen er ifølge direktøren en af forklaringerne på at medarbejderne scorer så højt i medarbejderundersøgelsen. Sparekassen har åbnet fem nye afdelinger i løbet af de seneste to år og har alene i 2014 budt mere end 35 nye medarbejdere velkommen. I dag er der 265 medarbejdere fordelt på 16 afdelinger, og Martin Baltser sætter lighedstegn mellem sparekassens medvind og den høje score i medarbejdertilfredsheden.

– Jeg er overbevist om, at en af grundene til at vi scorer højt er, fordi medarbejderne i Middelfart Sparekasse mærker, at de er en del af en succes. Sparekassen har vækstet på samtlige parametre i år – med nye afdelinger, stor tilgang af kunder og medarbejdere og et tilfredsstillende halvårsregnskab. Det er noget, man mærker som medarbejder, og det giver en stolthed over at arbejde i Middelfart Sparekasse, udtaler Martin N. Baltser.

Nøgleordet er tillid
I Middelfart Sparekasse har tillid altid været omdrejningspunktet for udviklingen af Sparekassen – tillid til medarbejderne og tillid mellem medarbejdere og kunder. Sparekassen differentierer sig ikke på pris eller produkter, men tilbyder i udgangspunktet det samme som alle andre pengeinstitutter – det, der gør forskellen er mødet mellem kunderne og medarbejderne i Sparekassen.

– Vi tror på, at det er gennem vores daglige handlinger, kunderne oplever, at vi gør en positiv forskel – en forskel, der ikke mindst er forankret i medarbejdere, der er stolte af Middelfart Sparekasse og hver dag arbejder for at yde deres bedste. Gensidig tillid, respekt og anerkendelse er afgørende for at udvikle en virksomhed med medarbejdere, der hver dag kommer på arbejde for at sikre kunderne den bedst mulige oplevelse, siger Martin Baltser.

Glade medarbejdere = glade kunder
I Middelfart Sparekasse er arbejdet med medarbejdertrivsel og arbejdspladskultur forankret i visionen om at blive bedst til kunder.

– Når det er vigtigt for os at være en god arbejdsplads, er det også for kundernes skyld. Vi tror på, at en god arbejdsplads giver overskud til kunderne, og det er dem, vi lever af, udtaler Martin Baltser.

Og heldigvis har rigtig mange – såvel privat- som erhvervskunder – fået øjnene op for værdien af et pengeinstitut, hvor kunden er i fokus, og hvor ansvaret for kundens tilfredshed er placeret hos den enkelte medarbejder. Sparekassen oplevede således en rekord høj kundetilgang igen i 2014.

16.04.2021Middelfart Sparekasse

Sponseret

Jagten på Årets Klimaiværksætter 2021 sættes ind

07.06.2018Middelfart Sparekasse

Sponseret

Red Barnet og Middelfart Sparekasse indgår toårigt partnerskab

11.04.2018Middelfart Sparekasse

Sponseret

Victoria og Mads er med i Pengeuge – vi gør børn klogere på penge

17.11.2017Middelfart Sparekasse

Sponseret

CSR-pris til Middelfart Sparekasse for mangeårigt arbejde med samfundsansvar

12.06.2017Middelfart Sparekasse

Sponseret

Middelfart Sparekasse er Europas tredjebedste arbejdsplads

06.03.2017Middelfart Sparekasse

Sponseret

Middelfart Sparekasse årsrapport 2016