Ansell har fået en EcoVadis- sølvmedalje, et kvalitetsstempel inden for bæredygtighed

Det glæder os at kunne meddele, at vi har fået en sølvmedalje fra EcoVadis, den globalt anerkendte og pålidelige udbyder af bæredygtighedsvurderinger af virksomheder.

Vores bedømmelse er et vidnesbyrd på de fremskridt, vi har gjort ved at implementere stadig mere bæredygtige metoder i hele vores virksomhed, vurderet mod en lang række forskellige CSR-kriterier.

Hvordan vurderer EcoVadis virksomheder?

EcoVadis blev grundlagt i 2007 og udfører uafhængige valideringer af, at virksomheder overholder en lang række ikke-finansielle styringssystemer, herunder indvirkning på miljø, arbejdsrettigheder og menneskerettigheder, etik og bæredygtige indkøb.

Vi er placeret blandt de øverste 6 % af virksomheder, der er vurderet i vores branche. Vurderingen følger kontrollerbare internationale CSR-standarder, f.eks. FN’s Global Compact-principper, konventionerne i den Internationale Arbejdsorganisation, Global Reporting Initiative-standarderne og ISO 26000.

Hvis du vil vide mere om EcoVadis, og hvordan de bedømmer virksomheder op mod et omfattende sæt bæredygtighedskriterier, kan du gå til EcoVadis.com eller Ansell.com/sustainability.

Vi fejrer den indsats, som alle i Ansell har gjort for at iværksætte betydelige ændringer inden for bæredygtighed. Dette resultat er en anerkendelse af det samlede hårde arbejde og viser vores virksomheds strategiske dedikation til at beskytte både mennesker og planeten. Vi stopper ikke her; vi vil arbejde videre på at forbedre vores vurdering og håndtere huller og områder til forbedring, som denne vurdering har udpeget".

Neil Salmon, Managing Director & CEO

26.01.2023Ansell Healthcare Europe NV

Sponseret

MICROFLEX® 31-103 Komposterbare handsker

25.01.2023Ansell Healthcare Europe NV

Sponseret

Beskyt både hænderne og miljøet med denne handske

18.11.2022Ansell Healthcare Europe NV

Sponseret

Beskyt både hænderne og miljøet med denne handske

29.08.2022Ansell Healthcare Europe NV

Sponseret

Intet affald til deponering senest i 2023

14.07.2022Ansell Healthcare Europe NV

Sponseret

Ansell har fået en EcoVadis- sølvmedalje, et kvalitetsstempel inden for bæredygtighed

19.06.2022Ansell Healthcare Europe NV

Sponseret

EMBALLAGE TIL ENGANGS-/ UNDERSØGELSESHANDSKER DELVIST FREMSTILLET AF GENANVENDT PAP