Vi oplever en bæredygtig acceleration – gør du også det? – Se eller gense #CSRdag2021

Dansk Erhverv, FSR – danske revisorer og Erhvervsstyrelsen afholdte mandag d. 26. oktober 2021 den traditionsrige #CSRdag2021 – i år med fokus på bæredygtig acceleration. Du kan nu se eller gense konferencens sessioner og lade dig inspirere af dagens keynote speakers, panelisternes debatter samt høre motivationerne for CSR Prisen 2021.

Den bæredygtige omstilling er i fuld gang, og den tiltager kun i fart. Virksomheder, organisationer og offentlige aktører oplever store bæredygtighedsrisici og -muligheder samt radikale regulatoriske forandringer. Samtidig skal de også håndtere efterslæbet fra en pandemi, der skaber mange forskellige forretningskritiske situationer. Danske virksomheder og organisationer står også overfor en kæmpe udfordring med at implementere bl.a. nye rapporteringskrav og kommende krav til due diligence for menneskerettigheder og miljø. Samtidig er der endnu ikke én fælles metode til at måle og rapportere på virksomhedernes ESG-performance. Og nedtælling imod 2030 og verdensmålenes indfrielse er i gang. Men med tilpas beslutsomhed og transparens kan udfordringer vendes til muligheder.

På årets #CSRdag2021 satte vi derfor politikere, virksomheder, organisationer og fagfolk stævne for at blive klogere på, hvilke must wins der er afgørende for, at vi sammen kan skabe og fastholde momentum for en bæredygtig grøn og social acceleration, hvor vi får alle med ombord.

Se alle 4 sessioner fra CSRdag2021 her.

05.07.2024Dansk Erhverv

Sponseret

Er din virksomhed omfattet af CSRD? Få svaret her

02.07.2024Dansk Erhverv

Sponseret

Få hjælp til at strukturere og opbygge din ESG-rapportering

28.06.2024Dansk Erhverv

Sponseret

Få hjælp til ESG-rapporteringen: Ny vejledning om, hvordan du anvender bæredygtighedsstandarder

28.05.2024Dansk Erhverv

Sponseret

Er din virksomhed en SMV? Få her en skabelon til at komme i gang med ESG-rapporteringen

27.05.2024Dansk Erhverv

Sponseret

Nye EU-regler på vej: Forbyder produkter fremstillet ved tvangsarbejde

24.05.2024Dansk Erhverv

Sponseret

Få hjælp til at strukturere og opbygge din ESG-rapportering