TotalEnergies Upstream Danmark A/S

TotalEnergies er et globalt multi-energiselskab, som producerer og markedsfører en bred vifte af energiformer: olie og biobrændsel, naturgas, biogas, hydrogen, vedvarende energi og elektricitet. Vores ambition er, at være i den globale top-5 indenfor vedvarende energiproduktion i 2030 med en installeret kapacitet på 100 mere end GigaWatt. Vores mere end 100.000 medarbejdere har fuldt fokus på energiformer, der er stadigt billigere, renere, mere pålidelige og tilgængelige for så mange mennesker som muligt. TotalEnergies er aktiv i mere end 130 lande og har bæredygtig udvikling i centrum af alle virksomhedens projekter og operationer for at bidrage til menneskers velvære.

I Danmark er TotalEnergies den ledende olie og gasvirksomhed med en bred og international arbejdsstyrke på ca 1.200 medarbejdere. Vi er ansvarlige for 86% af olieproduktionen og 89% af gasproduktionen i Danmark og står for udviklingen af et af de førende CO2-lagringsprojekter, som forventes at kunne lagre flere millioner tons CO2 i de udtjente olie- og gasfelter i Nordsøen. TotalEnergies’ operation har været aktiv i mere end et halvt århundrede og repræsenterer et vigtigt bidrag til den danske økonomi, energiforsyning og beskæftigelse. Udover olie- og gasaktiviteterne arbejder TotalEnergies på at etablere nye forretningsaktiviteter i Danmark inden for offshore vind, solenergi og andre vedvarende energiformer.

Du kan læse vores miljørapport  2021 her: https://publications.totalenergies.com/epdk/env-report-2021 

Adresse

Amerika Plads 29 2100 Copenhagen Ø ,

Sociale medier

Seneste nyt

11.10.2023TotalEnergies Upstream Danmark A/S

Sponseret

Nyt studie: Forskere vil undersøge offshore-installationers betydning for livet i havet

Havforskere fra DTU, Institut for Ecoscience ved Aarhus Universitet og TotalEnergies har igangsat et nyt biodiversitetsstudie omkring Nordsøplatformene. Se videoen nedenfor:

15.09.2023TotalEnergies Upstream Danmark A/S

Sponseret

Årtiers miljødata skal sættes fri for at styrke fremtidige havmiljøplaner i Nordsøen

24.05.2023TotalEnergies Upstream Danmark A/S

Sponseret

Når biologen møder reservoir-ingeniøren

24.03.2023TotalEnergies Upstream Danmark A/S

Sponseret

Biodiversitetsstudier ved olie og gasfelter positive for udbygning af havvind i Nordsøen

07.10.2022TotalEnergies Upstream Danmark A/S

Sponseret

CO2 lagring i Danmark rykker et skridt nærmere