Spar penge med god samvittighed

Børnehjælpsdagens nye fordelskort gør det til en god forretning at støtte anbragte børn og unge. Brug kortet i udvalgte butikker og få rabat, så giver butikken samtidig en procentdel til Børnehjælpsdagens arbejde

Brug fordelskortet i udvalgte butikker og scor gode rabatter samtidig med at du støtter et godt formål..

Hjælpeorganisationen Børnehjælpsdagen lancerede i sidste måned et helt unikt koncept, som gør det muligt for dig at spare penge hos udvalgte forretninger, samtidig med at du direkte støtter anbragte børn og unge i Danmark. Jo mere du shopper, desto mere er du med til at forbedre vilkårene for de 15.000 anbragte børn og unge i Danmark.

Et koncept med vokseværk
Fordelskortet er skabt med støtte fra Erhvervsstyrelsen, Erindringsmøntmidlerne og Trine K Travel Design, og der er i første omgang trykt 100.000 eksemplarer. På siden www.bhd-kortet.dk kan du se hvilke fordelspartnere, der giver rabat på kortet. Da der stadig er tale om en opstartsfase, er udvalget af forretninger endnu ikke så stort, men det forventes, at antallet af fordelspartnere vil stige kraftigt de kommende måneder.

Støtte der nytter
Når du bruger kortet i en forretning eller web-shop, får Børnehjælpsdagen automatisk tre procent af beløbet, samtidig med at du får en rabat, som er fastsat af butikken. Pengene går til Børnenes IT-Fond, der er et projekt under Børnehjælpsdagen, som skaffer bærbare computere til anbragte unge under uddannelse. Kun 40 procent af de anbragte unge gennemfører en uddannelse, og hvis den kedelige statistik skal vendes, har de unge brug for de samme redskaber, som andre unge har tilgængelige – heriblandt en computer.

Få et fordelskort nu
Børnehjælpsdagens fordelskort kan afhentes gratis hos alle fordelspartnere og på Børnehjælpsdagens kontor på Amager. Derudover kan det bestilles online mod et mindre forsendelsesgebyr. Bestil det her.
Når du har modtaget kortet skal du aktivere det på www.bhd-kortet.dk. Herefter vil du modtage en nyhedsmail med informationer om særtilbud og nye fordelspartnere. Du kan til enhver tid afmelde denne service.

Blandt de aktuelle særtilbud er to måneders gratis abonnement på ToonTV ved aktivering af fordelskortet.

09.02.2015Børnehjælpsdagen

Sponseret

Indstil en kandidat til Lillebror Prisen 2015

15.01.2015Børnehjælpsdagen

Sponseret

Stjernesang til fordel for anbragte børn

22.10.2014Børnehjælpsdagen

Sponseret

Danske Bank samler 35.000 kroner ind til Børnehjælpsdagen

20.10.2014Børnehjælpsdagen

Sponseret

Aon Football Camp 2014

29.09.2014Børnehjælpsdagen

Sponseret

Aon Denmark samler 125.500 kroner ind til Børnehjælpsdagen

01.09.2014Børnehjælpsdagen

Sponseret

Social ansvarlighed på skoleskemaet