Skal vi ikke snart vinke farvel til zink baljen?

Overvej lige en gang, hvor mange zink baljer og flettede kurve fra indpakningsunderlag, som smides ud dagligt. Det er crazy.

Svaret fra butikkerne er enslydende - kunderne vil ikke betale for indpakning, men er det nu også rigtigt? Som butiksejer, har I muligheden for at gå forrest og være med til at ændre normen. Start med at tilbyde en alternativ indpakning til jeres kunder derved viser I, at I er med til at tage ansvar og med til at ændre normen til det mere bæredygtige. Vælge et alternativ, som er bæredygtigt produceret, som er tidløs og som kan anvendes igen med et nyt formål. Ja det kan zinkbaljen og den billige flettede kurv også, men til den pris er der ikke budget til at tænke bæredygtighed og en meget stor procentdel af befolkningen vil ikke anvende sådan et design og kvalitet.

Alternativet kan være meget. Det kan være en flot designet pose fra bl.a. UASHMAMA eller kurv fra OOhh. Begge fremstillet i bæredygtige materialer og som kan genanvendes til brødkurv, til opbevaring af diverse ting m.m. Det kan være en bæredygtig vinkøler isf. den traditionelle vinemballage, som efterfølgende smides ud. Måske er der så kun budget til en flaske vin, men så kan der hentes avance på vinkøleren. Der er så mange muligheder, så snart man tænker væk fra normen. I Lübech Living hjælper vi meget gerne med gode råd og vejledning. Vi har et stort og spændende bæredygtigt udvalg.

www.lubechliving.com

14.05.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Bæredygtige valg kan betyde at man må være tålmodig

30.04.2024Lübech Living ApS

Sponseret

100% genbrugsglas frem for nyt glas

24.04.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Hvorfor håndlavede produkter?

03.04.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Social ansvarlighed er Lübech Livings højeste prioritet

12.03.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Fokus på bæredygtighed for hotel- og restaurationsbranchen

19.12.2023Lübech Living ApS

Sponseret

All Nature by OOhh - nyt innovativt og miljøvenligt design til haven