Sinatur Hotel & Konference er Danmarks Bedste Hotelkæde

Onsdag den 2. oktober vandt Sinatur Hotel & Konference prisen som Danmarks Bedste Hotelkæde ved Danish Travel Awards 2019 i København.

Der var feststemning i Cirkusbygningen i onsdags, da STANDBY.dk for 24. år i træk delte priser ud til de bedste i den danske rejsebranche. Og der har været feststemning på Skarrildhus, Haraldskær, Sixtus, Gl. Avernæs, Storebælt og Frederiksdal lige siden: Medarbejderne i Sinatur Hotel & Konference har fået bekræftet, at de er ansat i Danmarks bedste hotelkæde.

Hotel på naturens præmisser

"Med kun seks hoteller er vi en forholdsvis lille aktør i den danske hotelbranche," konstaterer Kari Brandsgård, der er direktør for Haraldskær Sinatur Hotel & Konference. "Til gengæld fylder vi meget, når det handler om bæredygtighed. Vi bor smukt, og vi har valgt at passe godt på vores omgivelser og drive hotel på naturens præmisser. Vi prioriterer for eksempel økologi, lokale råvarer og grøn energi, og vi affaldssorterer alt. Jeg er sikker på, at bæredygtighed også spiller en stor rolle for de 2.600 mennesker, der har stemt i Epinions Danmarkspanel."

En fælles indsats

"Vores hotel- og konferencedrift skal fylde så lidt i klimaregnskabet som overhovedet muligt," fortsætter Kari Brandsgård. "Vi er allerede nået langt, ikke mindst takket være vores meget entusiastiske medarbejdere. Vi brænder alle sammen for bæredygtighed og ansvarlighed, og vi deler vores kærlighed til naturen og involverer alle gæster, leverandører og samarbejdspartnere. Titlen som Danmarks Bedste Hotelkæde er selvfølgelig en fantastisk dejlig bekræftelse på, at vi gør det rigtige."

Økoprisen 2019

Tidligere på året fik Sinatur Hotel & Konference som landets første hotelkæde Det Økologiske Spisemærke i sølv – en garanti for, at 60-90% af alle drikke- og fødevarer er økologiske. Mærket er en af grundene til, at Sinatur også er nomineret til Økoprisen 2019, som Økologisk Landsforening uddeler den 24. oktober. Juryen anerkender blandt andet, at Sinatur arbejder med bæredygtighed og FN's verdensmål både i og uden for køkkenet.

Yderligere information, kontakt venligst:

Kari Brandsgård, direktør for Haraldskær Sinatur Hotel & Konference

Mobil: 2337 4016

Mail: kari@sinatur.dk
 

Læs mere om Sinaturs bæredygtighedsstrategi

Læs mere om Danish Travel Award 2019

Læs mere om Økoprisen 2019

01.03.2024Sinatur Hotel og Konference

Sponseret

80 procent af vores leverandører er nu med

01.03.2024Sinatur Hotel og Konference

Sponseret

“Hvis alle holder kortene tæt til kroppen, rykker vi os ingen vegne”

23.01.2024Sinatur Hotel og Konference

Sponseret

Nyt gastronomisk kodeks sætter klimavenlig mad forrest på buffeten

20.11.2023Sinatur Hotel og Konference

Sponseret

Sinatur Hotel & Konference aflyser konkurrencen i branchen

03.10.2023Sinatur Hotel og Konference

Sponseret

Oksekød er bare et af vores mange klima-dilemmaer

03.10.2023Sinatur Hotel og Konference

Sponseret

Nye gastronomiske standarder og mindre madspild