Rambøll Management Consulting har branchens bedste brand

Ny måling: Konsulentindkøberne vurderer, at Rambøll Management Consulting er det mest ansvarlige firma og samlet set har branchens bedste brand. Igen.

Landedirektør, Line Dybdal, og resten af Rambøll Management Consulting har nok at smile af med kåringen som 'Powerbrand 2023'..

’Powerbrand’ 2021, 2022 og nu igen 2023. I den såkaldte MyImage Management fra analysefirmaet MyResearch topper Rambølls konsulentdivision imagemålingen foran nogle af landets mest ansete managementkonsulenthuse. 17 af de største er med i den store analyse, der har eksisteret i nu tre år.

Over 700 beslutningstagere har vurderet kendskab til og præference for de enkelte konsulenthuse baseret på en lang række udsagn og kategorier. Vinderen kåres til ’Powerbrand’. Og det har kun ét firma altså prøvet.

Flot feedback forpligter

Line Dybdal er landedirektør for Rambøll Management Consulting i Danmark og glæder sig meget over tre i træk:

- Vi bliver lige stolte hvert år, når beslutningstagerne giver os så fornem fedback. Vores kendskab er godt i branchen, og vi bliver samtidig set som det mest troværdige firma. Et firmas bæredygtighedsprofil bliver ikke vurderet som helt afgørende i det generelle konsulentkøb, men med den baggrund og de ambitioner, vi har inden for bæredygtighed, glæder vi os selvsagt over, at beslutningstagerne også vurderer os til at være det mest ansvarlige konsulenthus.

- Jeg tænker, at målingen giver os en masse at leve op til, og vi vil lægge os i selen for at levere i kunderelationen - og jeg håber, at flere vil have lyst til at invitere os til en dialog om deres næste projekt.

Dominerer de kvalitative parametre

Ud over kendskab og præference spørger analysen også til, hvordan køberne holder sig orienterede om konsulenthusene, hvilke kriterier der er vigtige for valget af konsulenthus, og hvordan de enkelte huse klarer sig på otte kvalitative parametre. Her scorer Rambøll også højt på de forskellige udsagn og dermed samlet set.

Martin Christiansen er kommunikationschef i Rambøll Management Consulting og har ansvaret for brandet og den eksterne kommunikation:

- Det er en virkelig dejlig nyhed fra MyResearch. Igen i år. Jeg har stor respekt for de dygtige folk i den her branche, så vi forsøger at forblive top-of-mind med relevant kommunikation og vellykkede projekter ude hos kunderne. Vi gør alt, vi kan, for at så mange som muligt skal vide, at Rambøll er et powerhouse af fagligheder, herunder en masse knivskarpe managementkonsulenter.

Rambøll Management Consulting topper ’Brand Power Indexet’ foran Deloitte, Implement, McKinsey & Co. samt PwC på de følgende pladser i top-5.

24.01.2024Rambøll A/S

Sponseret

Endelig et CSRD-værktøj til SMV'erne

30.11.2023Rambøll A/S

Sponseret

Rambøll-ekspert fylder rundt

04.10.2023Rambøll A/S

Sponseret

Rambøll Management Consulting har branchens bedste brand

12.06.2023Rambøll A/S

Sponseret

ESG og social ansvarlighed: Sådan tager I de nødvendige skridt

12.06.2023Rambøll A/S

Sponseret

ESG-værktøjskassen: Dobbelt væsentlighed og CSRD

12.06.2023Rambøll A/S

Sponseret

Mellem mareridt og muligheder: Sammen kan vi lukke investeringsgabet