Nye el-trucks

Terminalen hos FREJA i Taastrup er en ren myretue, hvor det hele ugen fra søndag aften til fredag aften myldrer med alverdens stykgods, der er på lynvisit i terminalen, inden det sendes videre ud i verden.

06.05.2019

Sponseret

FREJA

Varerne skal være her i kortest mulige tid. De er her kun i transit på vej til et af de fire nordiske lande, til terminaler på det europæiske kontinent eller til et af de øvrige FREJA lagre i Danmark.

Til at holde denne aktivitet i gang har FREJA netop foretaget et bæredygtigt valg og investeret i seks nye el-trucks fra N.C. Nielsen. Truckene er udstyret med litium-ION batterier, der holder den interne transport kørende i døgndrift hele ugen. Truckene holder sjældent stille, og når det sker, er det oftest for at tanke strøm i de specialudviklede ”quickloadere”, der på få minutter kan øge køretiden betydeligt.

Terminalchef i Taastrup Teddy Hansen fortæller: ”Vi har opnået en bedre driftssikkerhed end tidligere, da vi sparer tid ved ikke at skulle skifte batterier og påfylde vand. Litium-ION batterierne passer sig selv og kan hurtigt mellemlades i vores quickloadere. Samtidig yder de bedre end traditionelle batterier, lever længere og er mere energieffektive”.

Hos FREJA glæder vi os over, at de nye el-trucks giver os både driftsmæssige, miljøvenlige og økonomiske fordele, og vi er overbeviste om, at litium-ION er fremtidens batteriteknologi.

16.05.2022FREJA

Sponseret

FREJA gør det nemt for dig at beregne CO2 udledningen fra din transportaktivitet

12.11.2019FREJA

Sponseret

FREJA udbreder kendskabet til deres Etiske Regler (Code of Conduct)

29.10.2019FREJA

Sponseret

FREJA arbejder med åben innovation for at skabe bæredygtige løsninger

17.10.2019FREJA

Sponseret

FREJA opretter en whistleblowerordning

02.10.2019FREJA

Sponseret

FREJA arbejder aktivt med FNs Verdensmål for Bæredygtig Udvikling

26.09.2019FREJA

Sponseret

FREJA kører med LNG-lastbiler