Nu er det nemt: Find en Registreret Socialøkonomisk Virksomhed

Siden nytår har socialøkonomiske virksomheder kunnet registrere sig – og nu er Vækstcenter for socialøkonomiske virksomheder klar med en database, hvor du kan møde de 61 virksomheder, der indtil videre kan kalde sig Registreret Socialøkonomisk Virksomhed (RSV). Databasen er den nemme vej til socialøkonomiske virksomheder i Danmark. Du kan læse om virksomhedernes produkter og ydelser og om deres sociale formål. Og du kan søge efter virksomheder på baggrund af deres formål, branche og region.

Hvis du selv har en socialøkonomisk virksomhed, der er registreret, så opret en profil i databasen. Det er her, kunder vil se efter dig i fremtiden.

Brug RSV-logoet

Registrerede socialøkonomiske virksomheder har deres eget logo: RSV-logoet. Hvis en virksomhed bruger RSV-logoet, så har den papir på, at den driver forretning med et socialt formål. Se derfor efter logoet, når du køber ind, så ved du, at dine indkøb støtter en samfundsgavnlig virksomhed.

Hvis din virksomhed er registreret, så kan I bruge logoet allerede fra i dag. Det findes i forskellige farver og størrelser, så det kan bruges på både hjemmesider, i jeres e-mail, på produkter mv.

Læs mere om RSV-logoet her

Det siger den kommunale og private indkøber

Kommuner, virksomheder og almindelige forbrugere kommer i fremtiden til at se efter RSV-logoet, når de gerne vil handle socialt.

Lene Hjorth, afdelingsdirektør for Koncern-CSR i Jyske Bank/BRF Kredit..

“Vi er en virksomhed, der tager vores samfundsansvar alvorligt. Det gør vi på flere måder – bl.a. gennem samarbejder med socialøkonomiske virksomheder. Den nye registreringsordning for socialøkonomiske virksomheder er meget relevant for os, når vi fremover skal vælge samarbejdspartnere. Hvis en socialøkonomisk virksomhed er RSV-mærket, så ved vi præcis hvilke kriterier, virksomheden lever op til. Det er vigtigt for vores egne målsætninger om social ansvarlighed.”

Rasmus Salbøg, stabsleder for Silkeborg Kommune..

“I Silkeborg Kommune er vi meget bevidste om, at vi også har mulighed for at tage et socialt ansvar. Det kan vi bl.a. gøre ved i højere grad at handle med socialøkonomiske virksomheder. RSV-logoet øger synligheden af, hvilke virksomheder der er registreret som socialøkonomiske og gør det dermed lettere for os at have en socialt ansvarlig indkøbspraksis.”

17.09.2015VÆKSTCENTER FOR SOCIALØKONOMISKE VIRKSOMHEDER

Sponseret

Nu er det nemt: Find en Registreret Socialøkonomisk Virksomhed

16.09.2015VÆKSTCENTER FOR SOCIALØKONOMISKE VIRKSOMHEDER

Sponseret

Ny runde af Vækstudfordringen: Er din virksomhed klar til at vækste?

17 kommuner får økonomisk støtte til at styrke indsatsen for socialøkonomiske virksomheder

25.03.2015VÆKSTCENTER FOR SOCIALØKONOMISKE VIRKSOMHEDER

Sponseret

11 partnerskaber mellem socialøkonomiske og traditionelle virksomheder får økonomiske støtte

20.03.2015VÆKSTCENTER FOR SOCIALØKONOMISKE VIRKSOMHEDER

Sponseret