Ledende leverandør af ESG-system og -tjenester etablerer sig i København.

"Med vores lange erfaring i markedet og høje faglige kompetenceniveau, er CEMAsys klar til at bistå danske selskaber i tråd med den kommende CSRD lovgivning og den transformation, som skal til for at gennemføre et Net-Zero mål.

Med mere end 60 ansatte i Oslo leverer CEMAsys holistisk og kvalitetsdrevent vejledning indenfor ESG-området gennem en kombination af et ESGmålrettet reg-tech system og specialkompetancer på globale ESG rammeværk.

Siden 2007 har CEMAsys haft sit hovedkontor i Oslo, hvorfra vores danske konsulenter har håndteret det danske marked og alle vores store danske kunder. Nu ser vi dog et stærkt behov for at bygge op en egen dansk organisation af dygtige fagkonsulenter med lokal tilstedeværelse i Danmark.

"Med de kommende CSRD lovkrav til markedet og efterspørgslen for kvalitetsdreven ESG-rapportering og ESG-systemer kommer fagkompetenser på det fulde ESG-område til at vokse eksplosivt. Vores opgave er at bistå selskaber med at navigere et regulatorisk ESG område som er i ændring, tidskrævende og vanskeligt at forholde sig til. CEMAsys leverer et innovativt og banebrydende ESG-værktøj for nøjagtig rapportering og indsigt in i selskabernes ESG KPI’er, i kombination med fagspecialiseret rådgivning på globale ESG rammeværk. CEMAsys effektiviserer processer og bistår vores kunder med de ambitioner de har for at udføre de nødvendige ændringer og valgt i tråd med selskabernes kerneværdier og mål.

Tiden er nu helt absolut moden for at etablere eget kontor i København med danske og internationale fagkonsulenter, præcis for at kunne bistå vores danske kunder som nu må etablere en god platform og gode rutiner for en altomfattende ESG -rapportering. Med vores lange erfaring i markedet og høje faglige kompetenceniveau, er CEMAsys klar til at bistå danske selskaber i tråd med den kommende CSRD lovgivning og den transformation, som skal til for at gennemføre et Net-Zero mål. Dette kommer til at blive en spændende rejse sammen med vores danske kunder” udtaler CEMAsys’ COO Suvi Kaksonen.

28.08.2023Cemasys.com

Sponseret

CEMAsys secures multi-million euro investment from Circularity Capital

11.05.2023Cemasys.com

Sponseret

Ledende leverandør af ESG-system og -tjenester etablerer sig i København.

24.02.2023Cemasys.com

Sponseret

Gode råd til SBT 

11.01.2023Cemasys.com

Sponseret

Certified GRI Online Course

29.09.2022Cemasys.com

Sponseret

Certified GRI Course 27-28 October

20.05.2022Cemasys.com

Sponseret

Cemasys and Cognia Technology enter an agreement to digitize and simplify sustainability reporting.