Lübech Living - Bæredygtigt interiør siden 2009

Vi vil vise verden at bæredygtigt interiør og socialt ansvar kan forenes i smukt design.

Bæredygtighed samlet under et tag

Søren og Susanne har altid elsket at rejse sammen. På disse rejser fik de øjnene op for hvordan mange mindre samfund får det maksimale ud af de begrænsede ressourcer der er til rådighed. Her så de smukke produkter produceret af genbrugsmaterialer. Da Søren og Susanne kom hjem med produkterne passede de, til deres store skuffelse, ikke ind i deres skandinaviske hjem.

"Vi vil vise verden at bæredygtigt interiør
og socialt ansvar kan forenes i smukt design"

At genbruge og dele ressourcer var en del af Susannes barndomshjem

Glæden stråler ud af Susannes øjne når hun fortæller om hverdagen i sit barndomshjem. Det er her hun blev inspireret til at få det maksimale ud af alle ressourcer og deles om det man havde til overs. Hun husker tydeligt hvordan alle i nabolaget kom til familiens skur. Her kunne man nemlig gratis hente de skruer hendes far havde til overs.

Bæredygtighed og design skulle gå hånd i hånd

I 2009 tog Søren og Susanne en beslutning om, at fokusere på bæredygtighed og socialt ansvar. De brændte for, at kunne hjælpe flest mulige mennesker i de mindre ressourcestærke samfund. For at gøre det til en succes vidste de, at det var altafgørende at designe en smuk kollektion med et skandinavisk udtryk ud fra bæredygtige principper.

Branchens rollemodel

Lübech Living er blevet udråbt som interiørbranchens rollemodel for bæredygtighed og de har det rigtig fint med at være frontløbere. Faktisk er deres vision:

At være det førende bæredygtige brand i den globale interiørbranche.

Lübech Livings bæredygtige interesse startede allerede i 2009 med deres salg af Vance Kitira lys og fra januar 2011 var alle varer, som tidligere blev produceret på traditionel vis uden omtanke på miljø og mennesker udskiftet med bæredygtige produkter.

Alle produkter og brands er sidenhen blevet nøje udvalgt ud fra deres miljøvenlige perspektiv, arbejdsvilkår, sociale ansvar og med baggrund i deres historie. Lübech Living sælger deres egne brands OOhh Collection, OOhhx samt Vance Kitira og UASHMAMA.

Gå på opdagelse i Lübech Livings univers her.

14.05.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Bæredygtige valg kan betyde at man må være tålmodig

30.04.2024Lübech Living ApS

Sponseret

100% genbrugsglas frem for nyt glas

24.04.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Hvorfor håndlavede produkter?

03.04.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Social ansvarlighed er Lübech Livings højeste prioritet

12.03.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Fokus på bæredygtighed for hotel- og restaurationsbranchen

19.12.2023Lübech Living ApS

Sponseret

All Nature by OOhh - nyt innovativt og miljøvenligt design til haven