Kom til #CSRdag2022 om CSR i en brydningstid den 11. oktober

Nu kan du tilmelde dig årets CSR-konference, #CSRdag2022 til oktober. Sammen med FSR – danske revisorer og Erhvervsstyrelsen er Dansk Erhverv vært ved en konference, hvor vi sammen sætter fokus på, hvordan vi styrker danske virksomheders evne til at navigere ansvarligt i en verden, der er omskiftelig og uforudsigelig.

Vi befinder os i en brydningstid, og krigen i Ukraine og Covid-19 pandemien har demonstreret, at forventninger til virksomheders samfundsansvar er omskiftelige og uforudsigelige. Fokus på virksomhedernes samfundsansvar er blevet skærpet. Hensyn til miljø, klima og mennesker har nu også fået en sikkerhedspolitisk dimension.

Kom og lyt til keynotes fra Lars Fruergaard Jørgensen, President & CEO, Novo Nordisk og Katherine Richardson, professor og leder af Sustainability Science Centre ved Københavns Universitet samt Christian Friis Bach, direktør, Warfair og fhv. udviklingsminister.

Traditionen tro tager FSR – danske revisorer, Erhvervsstyrelsen og Dansk Erhverv det danske arbejde med virksomheders samfundsansvar under kærlig og kritisk behandling fra scenen og i paneldebatter på årets CSR-konference.

På dagen hylder vi også de bedste rapporter om samfundsansvar og bæredygtighed blandt de store danske virksomheder, når CSR Prisen 2022 bliver uddelt.

Du kan se hele programmet og melde dig til her

28.05.2024Dansk Erhverv

Sponseret

Er din virksomhed en SMV? Få her en skabelon til at komme i gang med ESG-rapporteringen

27.05.2024Dansk Erhverv

Sponseret

Nye EU-regler på vej: Forbyder produkter fremstillet ved tvangsarbejde

24.05.2024Dansk Erhverv

Sponseret

Få hjælp til at strukturere og opbygge din ESG-rapportering

16.05.2024Dansk Erhverv

Sponseret

Erhvervsstyrelsen er klar med hjælp til den dobbelte væsentlighedsanalyse

19.04.2024Dansk Erhverv

Sponseret

Virksomheder kan få hjælp til rapportering om deres globale værdikæde gennem partnerskaber

17.04.2024Dansk Erhverv

Sponseret

Få hjælp til din ESG-rapportering med digitale løsninger