Kom gerne forbi Bella Center i slutningen af januar og giv dine gamle jeans nyt (og bæredygtigt) liv.

Den københavnske modeuge er lige oppe over og det betyder også Copenhagen International Fashion Fair (CIFF) i Bella Center fra 29. - 31. januar. For første gang med en udvalgt område åbent for publikum - og så er det gratis og bæredygtigt.

Alt er på ingen måde som det plejer at være, for første gang nogensinde åbner en del af CIFF for offentligheden, nemlig området Special Projects hvor man bl.a. kan give sine yndlingsjeans nyt og bæredygtigt liv.

Et hold kompetente designere, med fokus på netop bæredygtighed, står klar til at yde førstehjælp til dine hårdt prøvede og måske udsmidningsklare jeans, så de kan klare en runde mere inden de havner i småt brandbart.

Det er, som nævnt, gratis at komme ind og kræver ingen registrering.

Special Projects er også stedet hvor man bliver klogere på mode til næste generation. CIFF YOUTH fokuserer på tøj til børn og unge, og vil man vide mere om hvordan man kommer ud over rampen er det bare at slå sig ned til Fashion Film Theater samme sted. Filmene er produceret af studerende fra VIA design, og har udgangspunkt i hvordan man kommunikerer om mode til en ung målgruppe.

Rapperen A$AP Nast til CIFF

Der er endnu en rigtig god grund til at lægge vejen forbi Bella Center i slutningen af januar for rapperen A$AP Nast har meldt sin ankomst.

Rapperen er en del af holdet bag A$AP Rocky og kreativ på flere niveauer, han står bag en ny tøjkollektion "Please don't pet", som er det nye mærke Pangeas debutkollektion. Det kommer ikke til at foregå i stilhed og lanceringen ledsages undervejs af DJ-sets med A$AP Nast bag pulten.

Derfor, reserver 29. - 30 i januar, fat dine gamle jeans og kom til Bella Center, det bliver alt andet end kedeligt.

Link til Facebook event

Hvornår: 29. & 30. januar 2020 kl. 10 - 18 og 31. januar kl. 10 - 17.

Hvor: CIFF - Bella Center (Adgang via CIFF indgang overfor Bella Sky)

02.07.2021Bellagroup

Sponseret

Responsible Hospitality Report 2020

07.10.2020Bellagroup

Sponseret

Sustainable Hospitality Alliance og BC Hospitality Group

Responsible Hospitality Report 2019

05.10.2020Bellagroup

Sponseret

05.10.2020Bellagroup

Sponseret

Hvad kan man gøre, som virksomhed, når man er tvunget til at sige farvel til ca. 400 medarbejdere som konsekvens af coronakrisen

24.08.2020Bellagroup

Sponseret

Fire dages Elevated Order Days by CIFF er veloverstået og sætter et flot aftryk i sommerens modeuge.

20.02.2020Bellagroup

Sponseret

The Cricket Hotel Bella Center