Klimakurser

Effektiv uddannelse, der giver ledere og medarbejdere de vigtigste kompetencer til at tage ansvar og arbejde med klimahandlinger og klimaregnskab i praksis – så virksomheden lykkes med at honorere klimakravene nu og i fremtiden.

Med vores live online og fysiske kurser bliver man hurtigt og sikkert i stand til at forberede, sætte mål og overskue virksomhedens klimaindsats og -rapportering, så den bliver en konkurrencemæssig fordel frem for en administrativ byrde. Derfor er det en sund og langsigtet beslutning at investere i medarbejdernes kompetencer.

Interne kompetencer er vejen til succes
Med et klimakursus til nøglemedarbejderne bliver virksomheden ikke bare i stand til at overskue områdets principper og terminologier, men også til at bringe dem i anvendelse rent forretningsmæssigt. Kurset sikrer helt enkelt, at klimakompetencerne opbygges på linje med alle andre kompetencer i virksomheden.

Klimakurser powered by Sustainble Business Solutions

Klimakurser accelererer opfyldelse af klimamål og implementering af klimahandling gennem uddannelse af virksomhedens nøglemedarbejdere. Vi kvalificerer klimaarbejdet og understøtter en klimafokuseret kultur, der på én gang styrker klimaindsatsen og virksomhedens konkurrenceevne. 

Vi er specialister i at levere løsninger til dokumentation og udvikling af forretningsdrevet CSR og bæredygtighed for virksomheder. Vi arbejder for at engagere virksomheder i at finde deres unikke formål med CSR og skabe fantastiske forretninger med en strategi og eksekvering, som verden vil elske dem for.
Vi yder rådgivning til udvikling af formål og strategi, implementering og projektledelse, rapportering og kommunikation, digitalisering af CSR-data, indsigt og inspiration, træning og hjælp til at udvikle egne CSR-projekter.

Adresse

Ellemosen 3 8680 Ry,

Sociale medier

Kontaktpersoner

Thue Birk Svenningsen

Direktør og Senior Rådgiver

Seneste nyt

07.03.2022Klimakurser

Sponseret

System til klimaregnskab

Hvad er de rigtige systemer og værktøjer, når virksomhedens klimaregnskab skal opstilles og kommunikeres?

12.12.2021Klimakurser

Sponseret

Hvorfor har vi brug for klimakompetencer? 

03.12.2021Klimakurser

Sponseret

Systemer til klimaregnskab

Kommende events