Julepynt med tanke på miljøet

Skal din arbejdsplads, jeres hotel, restaurant, din butik eller dit hjem have en unik og miljøvenlig julestemning i år?

Julepynt af Zero Waste Papir.

LÜBECH LIVING / OOhh Collection er utrolig stolte over at præsenterer vores FW23 julekollektion! Kollketionen består af smukke håndlavede designs i miljøvenlige materialer som Pulp-papir, Zero Waste-papir, EcoFelt og Zero Waste-uld.

Med opdaterede traditionelle former og symboler kan du skabe en helt unik og miljøvenlig julestemning. Du kan opleve skønheden i de subtile naturlige farver som blender ind.

Al julepynt fra OOhh kollektion er håndlavet og derfor er hvert enkelt produkt unikt. Alle produkter i vores Pulp papir, Zero Waste papir og Eco-felt er fremstillet af kvinderne i vores fair trade projekt på Sri Lanka, så et valg af OOhh jul, vil samtidig støtte os i vores arbejde med kvinderne. De smukke produkter i Zero Waste uld er et virkelig flot resultat af vores stærke lokale samarbejde med det nordjyske firma glerups sko. Uldserien fremstilles af rester af uld og skind fra glerups.dk's skoproduktion.

Skal din arbejdsplads, jeres hotel, restaurant, din butik eller dit hjem have en unik og miljøvenlig julestemning i år? Du kan læse mere om OOhhs miljøvenlige produktion og projekter på vores hjemmeside. Du vil blive overrasket over, at man kan skabe så smuk pynt så miljøvenligt og med så begrænsede ressourcer. Et fact, som kun gør kollektionen endnu mere unik hvis du spørger os.

19.12.2023Lübech Living ApS

Sponseret

All Nature by OOhh - nyt innovativt og miljøvenligt design til haven

30.11.2023Lübech Living ApS

Sponseret

Tænk miljøet ind i dit julegaveindkøb

21.11.2023Lübech Living ApS

Sponseret

Jul med genanvendte materialer på Hotel Himmerland

25.10.2023Lübech Living ApS

Sponseret

Mindful Living med OOhh Collection

29.08.2023Lübech Living ApS

Sponseret

Julepynt med tanke på miljøet

12.08.2023Lübech Living ApS

Sponseret

OOhh designer med savsmuld