Hvad gør man, hvis man ønsker, at flere unge vælger vores vej: Man inviterer dem inden for!

Vi har før slået os sammen med 9. klasses elever fra den lokale folkeskole, Højdevangens Skole, nu har vi gjort det igen.

Flittige, dygtige og stolte elever 9. klasse fra Højdevangens Skole.

Denne gang i samarbejde med Unilever som produkt- og præmiesponsor og ikke mindst aktiv medspiller.

13 fredage har skolegang og klasseundervisning været udskiftet med nøglekort, kokketøj, check-in, bordopdækning og andet, der hører vores verden til. Udgangspunktet for forløbet var gastronomi og service, og 16 engagerede unge mennesker kastede sig ud i projektet med åbent sind.

De er gået til sagen med ildhu, og til trods for hårdt og til tider knap så spændende arbejde, når et uendeligt antal kg kartofler eller gulerødder skulle skrælles, var der masser af gåpåmod og brede smil hele vejen.

Praktikforløbets afslutning blev markeret med intet ringere end en Masterchefkonkurrence: Masser af forberedelse og stram tidsplan: Tre hold, tre borddækninger og tre x to vegetariske retter efter (næsten) eget valg.

Niveauet var langt over forventet, og resultatet var et meget imponeret dommerpanel. Som den ene dommer (kok) udtalte: ”Jeg er faktisk ikke sikker på, at kan jeg lave den ret lige så godt selv”.

Dagen sluttede med flere rosende ord og naturligvis uddeling af diplomer som bevis for afsluttet og velgennemført praktik.

En fremragende og stor dag for både os og de stolte unge mennesker.

02.07.2021Bellagroup

Sponseret

Responsible Hospitality Report 2020

07.10.2020Bellagroup

Sponseret

Sustainable Hospitality Alliance og BC Hospitality Group

Responsible Hospitality Report 2019

05.10.2020Bellagroup

Sponseret

05.10.2020Bellagroup

Sponseret

Hvad kan man gøre, som virksomhed, når man er tvunget til at sige farvel til ca. 400 medarbejdere som konsekvens af coronakrisen

24.08.2020Bellagroup

Sponseret

Fire dages Elevated Order Days by CIFF er veloverstået og sætter et flot aftryk i sommerens modeuge.

20.02.2020Bellagroup

Sponseret

The Cricket Hotel Bella Center