H+H

Hos H+H tror vi på, at samarbejde skaber varig værdi. Ved at forstå vores kunder, deres lokale behov og tendenserne i branchen kan vi hjælpe dem med at løse udfordringer her og nu og fremover. Det gør os til den ideelle samarbejdspartner og onestop shop til alle projekter inden for vægbyggeri.

Vi ved at det er afgørende at vælge den rette samarbejdspartner til den indvendige og udvendige vægkonstruktion, da det kan påvirke hele byggeriet. Som ægte specialister inden for murværk ved vi også, præcis hvordan vores materialer kan optimere processen.

Med solid procesekspertise og et komplet udvalg af gennemtestede vægløsninger kan vi sikre, vores kunder oplever bedre arbejdsgange, rettidig projektgennemførelse, øget omkostningseffektivitet og slutresultater af høj kvalitet.

Uanset om du står for projekteringen, distributionen eller byggeriet, får du med H+H fordel af en professionel og pålidelig samarbejdspartner, der kan
støtte dig i alle faser af byggeprocessen.

Fordi H+H er
PARTNERS IN WALL BUILDING.

Adresse

Skanderborgvej 234, 8260 Viby J, Danmark ,

Kontaktpersoner

Martin From Petersen

Nordic Brand & Marketing Manager

Seneste nyt

08.11.2021H+H

Sponseret

H+H sætter bæredygtighed i system

På COP26 i Glasgow arbejder verdens nationer benhårdt på at enes om de næste skridt på vej mod omstillingen til en klimaneutral klode. Og her kan danske virksomheder inspirere via konkrete indsatser til reduktion af drivhusgasudledningen. Det gælder også byggevareproducenten H+H, der har udsendt sin første bæredygtighedsrapport og sat forpligtende mål for en ambitiøs bæredygtighedsrejse frem mod klimaneutralitet.

12.10.2021H+H

Sponseret

H+H Sustainability Report 2020