Her er vinderne af CSR Awards 2014

Torsdag aften den 30. oktober blev sløret løftet for, hvem der løb med priserne ved CSR Awards 2014

Foto: Ole Mortensen

Torsdag aften efter en dag med talere, paneldebatter og side-events, blev årets store CSR-konferencen afløst af et storslået Award Show, hvor årets otte CSR-priser blev uddelt. Priserne ved CSR Awards uddeles til virksomheder, der alle har vist en særlig evne til at kombinere deres forretning med CSR.
 
Med den karismatiske skuespillerinde Mille Dinesen som værtinde, var Award Showet i gode hænder, da b.la. H.K.H. Prins Joachim, Miljøminister Kirsten Brosbøl, Handels- og Udviklingsminister Mogens Jensen og skuespiller Connie Nielsen stod for overrækkelsen af aftenens otte CSR-priser.

Vinderne af de otte CSR-priser er:

CSR PEOPLE PRIZE -100: Scaniro A/S
CSR PEOPLE PRIZE +100: Arriva Danmark A/S
CSR ENVIRONMENT PRIZE: Knowledge Cotton Apparel
CSR PARTNERSHIP PRIZE: DS Elcobyg A/S og GAME Denmark
CSR STRATEGY PRIZE: Troldtekt A/S
CSR ABROAD PRIZE: ScanCom International A/S, Vietnam
CSR DIVERSITY PRIZE: Arriva Danmark A/S
CSR HONOR PRIZE: Mark Kramer & Michael E. Porter

Vinderne blev fejret i et festfyrværkeri af underholdende og farverige liveoptrædener. Det fremstormende popband Scarlet Pleasure stod sammen med lokale kunstnere for at tryllebinde publikum på den store teaterscene i Musikteatret Holstebro – og som en overraskelse for alle rundede Steffen Brandt aftenen af.

Om CSR Awards 2014
CSR Awards er en fejring af danske virksomheder, som kombinerer forretning og CSR. De virksomheder, der insisterer på at gøre det endnu bedre, bliver fremhævet og fejret.
 
Formålet med CSR Awards er at skabe synlighed og debat om virksomheders arbejde med social ansvarlighed for at udbrede kendskabet til CSR-området – og for at få endnu flere virksomheder til at integrere CSR i måden at skabe og drive forretning på. Temaet for CSR Awards 2014 var ’Fremtidens forretning’.
 
”CSR er heldigvis i stigende grad blevet en central del af arbejdet for de ledere, der vil drive visionære virksomheder. Men de gode resultater bliver ikke altid fremhævet, og virksomheder, der kobler forretning og CSR, står ikke altid frem med det gode arbejde, de gør. Derfor er det vigtigt at fremhæve og fejre de gode eksempler, som vi gør ved CSR Awards”, udtaler Maria Bøge, direktør i CSR Fonden.

Alle de nominerede til CSR Awards på plads

10.09.2015CSR Fonden

Sponseret

Her er de nominerede til CSR Partnership Prize 2015

19.08.2015CSR Fonden

Sponseret

Indstil dit CSR-partnerskab til CSR Partnership Prize!

09.07.2015CSR Fonden

Sponseret

Indstil et værdigt vinderpar til CSR Partnership Prize 2015

25.06.2015CSR Fonden

Sponseret

Nu kan du indstille virksomheder til CSR Environment Prize

22.06.2015CSR Fonden

Sponseret

19.06.2015CSR Fonden

Sponseret

Husk at indstille din virksomhed til CSR Awards 2015 inden sommerferien!