Hektisk start for nyt CSRD-værktøj

Det går over stok og sten for et nyt CSRD-værktøj, som Rambøll lancerede tidligere på året. Efterspørgslen og behovet for et digitalt værktøj hos selv store virksomheder, kommer bag på ophavsmand.

Rambøll-chef, Thomas Hagen Holten, og team har fået travlt siden lanceringen af CSRD Navigator. Foto: Rambøll

18.04.2024

Sponseret

Martin Christiansen, Rambøll A/S

”Jeg er både overrasket og imponeret over, hvor hurtigt det går”.

Sådan lyder meldingen fra Thomas Hagen Holten, direktør i Rambøll Management Consulting og én af de bærende kræfter i den nye satsning CSRD Navigator, et online værktøj til små, mellemstore og faktisk også store virksomheder. 

Virksomhederne ønsker at få styr på processerne og helst ikke komme bagefter, når det gælder kravene i CSRD. Og de kan se klare fordele i en intuitiv, digital understøttelse, forklarer han.

”Vi har i flere år rådgivet de store aktører om først EU-taksonomi og senest CSRD, så vi havde reelt skabt Navigator-værktøjet med SMV’erne i tankerne. Nu viser det sig faktisk, at også de store virksomheder henvender sig og spørger på kombi-løsninger af online værktøj og consulting on top,” forklarer Thomas Hagen Holten. 

Start-up vibe

Det er altså virksomheder i alle størrelser, der nu henvender sig om Rambølls nye værktøj. Og folkene bag udvikler sågar på branchespecifikke løsninger. For eksempel inden for vandområdet, hvor Rambøll er én af markedslederne. Det giver travlhed i butikken og en nærmest start-up lignende mentalitet.

”Det er både hektisk og herligt. Vi har sådan en start-up vibe omkring CSRD Navigator, som er atypisk for en stor, global organisation som vores. Det går super stærkt. Vi får løbende nye idéer, har konstante dialoger med markedet, investerer up-front og har gang i aktiviteter i en håndfuld lande allerede”, siger Thomas Hagen Holten.

Direktøren vil ikke ud med, hvor mange licenser der allerede er solgt, men han løfter dog lidt af sløret: Der kommer flere ’book demo’ henvendelser ind om dagen, og derfor har teamet allerede nu oplært flere medarbejdere til at håndtere de mange interesserede og onboarde kunderne, fortæller Thomas Hagen Holten.

”Vi har travlt på den fede måde – og glæder os til at se, hvordan det hele udvikler sig.”

 

Det nye online værktøj koster fra 35.000 kr. i licens alt efter virksomhedens størrelse og behov. Læs mere om CSRD Navigator på denne infoside.  

18.04.2024Rambøll A/S

Sponseret

Hektisk start for nyt CSRD-værktøj

24.01.2024Rambøll A/S

Sponseret

Endelig et CSRD-værktøj til SMV'erne

30.11.2023Rambøll A/S

Sponseret

Rambøll-ekspert fylder rundt

04.10.2023Rambøll A/S

Sponseret

Rambøll Management Consulting har branchens bedste brand

12.06.2023Rambøll A/S

Sponseret

ESG og social ansvarlighed: Sådan tager I de nødvendige skridt

12.06.2023Rambøll A/S

Sponseret

ESG-værktøjskassen: Dobbelt væsentlighed og CSRD