Greentel

Hos Greentel tilbyder vi helt simpelt mobiltelefoni til hele familien, erhverv og alt slags udstyr som fx. kamera, alarm og varmepumpe m.m.
Vores målsætning er, at mobiltelefoni skal være enkelt og overskueligt - med stor fokus på valgfrihed og flexibilitet, så man lige får det mobilabonnement, der passer til netop ens forbrug. Vi har bygget Greentel op ud fra, hvordan vi som kunder gerne selv vil have, at et mobilselskab skal være. Det betyder bl.a. ingen binding, ingen opsigelse, ingen prisstinger, altid gratis skift mellem abonnementer og tilgængelig kundeservice med hurtig svartid

Som vores navn Greentel betyder, er vi det grønne mobilselskab.
Det hele startede med, at vi investerede i vindmølle aktier, plantede træer og al vores simkort udsendelse og kuverter var på genbrugspapir. Det holder vi stadig fast i. Men for at gøre endnu mere for miljøet, har vi i samarbejde med Randers Regnskov købt regnskov i Bigai i Ecuador for natur- og dyrebevarelse. Vi har nu et område på 65 hektar og forventer at opkøbe 20 hektar mere i 2022.
Det er ikke nok at passe på træerne og dyrene i skoven, vi vil også gøre noget for havet. Derfor har vi siden 2020 støttet Race for Oceans stafet med at opsamle de enorme mængder af havplastik, der dagligt skylles op langs den danske vestkyst. Det er en stafet, der løber fra fra Sylt til Skagen, hvor der samles havplast.
Men med alt det havplast, er vi nødt til at gøre endnu mere. Derfor har vi i februar 2021 lavet et havplast-opsamlings-projekt sammen med STRANDET og Race for Oceans, hvor de skal opsamle havplast langs vestkysten for Greentel. 

Greentel har både i 2019, 2020 og 2021 fået en Børsen Gazelle.

Adresse

Jomfruløkken 2 8930 Randers,

Sociale medier

Seneste nyt

05.08.2022Greentel

Sponseret

Nyt samarbejde: Padl for et renere vandmiljø

Greentel har indgået et samarbejde med den danske miljø-NGO GreenKayak. Mobilselskabet sponsorerer fire nye kajakker, der skal være med til at komme problemet med plastikforurening i havnemiljøerne til livs – takket være de frivillige, der padler en tur.

10.05.2022Greentel

Sponseret

Race for Oceans Foundation indsamler havplast på tværs af kontinenterne

27.04.2022Greentel

Sponseret

Fra havplast til gorilla: Strandet plastik får ny værdi

26.01.2022Greentel

Sponseret

Greentel og STRANDET opsamler store mængder havplast

12.03.2021Greentel

Sponseret

Greentel går ind kampen mod havplast