Fokus på bæredygtighed for hotel- og restaurationsbranchen

Første gang Lübech Living udstiller på FoodExpo

Certificeret rene lys, genanvendt keramik, genanvendt uld, naturgummi og savsmuld samt vaskbart papir. Foto: Lübech Living

I en tid hvor bæredygtighed bliver mere og mere vigtig for hotel- og restaurationsbranchen har Lübech Living valgt at udstille på Foodexpo i Herning. Vi har igennem de sidste 3-4 år oplevet en stor stigning i efterspørgsel fra hoteller og restauranter på vores bæredygtige produktprogram fra OOhh Collection, UASHMAMA og Vance Kitira.

Vi oplever at mange kontakter Lübech Living, da vi tilbyder landets mest brede program af bæredygtige intriørprodukter i alt fra krukker, vaser, brødkurve, forklæder, vinkølere, vasketøjskurve, lys, lysestager, beauty produkter, udendørsprodukter, mm. og dermed kan tilbyde en større totalløsning. Derudover var first Lübech Living first mover på bæredygtig interiør tilbage i 2009 og har dermed 15 års erfaring med bæredygtigt arbejde og social ansvarlig produktion. En erfaring der hjælper os og vores samarbejdspartnerer i at finde den optimale løsning til deres restaurant, café eller hotel.

Mød Lübech Living på Foodexpo

På FoodExpo vil I kunne opleve de rene certificeret Vance Kitira lys, vores program i vaskbar og fødevaregodkendt papir fra UASHMAMA samt vores store collection af interiørprodukter i genanvendte materialer fra OOhh Collection. Vi ser meget frem til at udstille på Foodexpo og byde eksisterende samt nye samarbejdspartnere velkommen. 

Find os i Hal J1, 7144.

03.04.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Social ansvarlighed er Lübech Livings højeste prioritet

12.03.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Fokus på bæredygtighed for hotel- og restaurationsbranchen

19.12.2023Lübech Living ApS

Sponseret

All Nature by OOhh - nyt innovativt og miljøvenligt design til haven

30.11.2023Lübech Living ApS

Sponseret

Tænk miljøet ind i dit julegaveindkøb

21.11.2023Lübech Living ApS

Sponseret

Jul med genanvendte materialer på Hotel Himmerland

25.10.2023Lübech Living ApS

Sponseret

Mindful Living med OOhh Collection