EY er bedst til bæredygtighed

Med en samlet score på 2,6 ud af 3,0 stryger EY direkte ind på en førsteplads i den globale analyse Green Quadrant ESG & Sustainability Consulting 2022.

Carina Ohm- Nordic Head of Climate Change & Sustainability Services .

02.02.2022

Sponseret

EY

Det er den uafhængige analysevirksomhed Verdantix, der netop har offentliggjort, at EY scorer højst ud af 15 evaluerede konsulentvirksomheder, der arbejder med ESG og bæredygtighed.


De 15 virksomheder er blevet rangeret efter en grundig undersøgelse, der indebar blandt andet udførlige spørgeskema-besvarelser, timelange videobriefings samt indsigter fra Verdantix’ Global Corporate Survey foretaget på 400 topledere, der arbejder med ESG og bæredygtighed.

Ud fra dette blev EY og kun tre andre virksomheder placeret som ’Leaders’ på Verstandix’ grønne kvadrant, der opdeler virksomhederne i Innovators, Challengers, Specialists og Leaders. Og EY scorede altså med 2,6 point ud af 3 mulige højest af de analyserede virksomheder.

”Jeg er stolt af denne anerkendelse af vores arbejde med ESG-agendaen for både vores kunder og os selv. At vi lægger os i toppen i denne analyse viser, at vores hårde arbejde bærer frugt, og anerkendelsen falder tilbage på alle medarbejdere, der hver dag lægger en enorm indsats i at hjælpe virksomheder med at arbejde med bæredygtighed på en måde, så det skaber værdi for dem,” siger Carina Ohm, der er partner og leder af Climate Change and Sustainability hos EY.

Verdantix skriver i deres rapport blandt andet, at EY ”… har demonstreret en historie af engagementer med C-level om ESG og bæredygtighedsinitiativer, hvilket illustrerer klare evner til at tilbyde strategisk rådgivning på tværs af en bred vifte af områder.”

Den fulde rapport bliver offentliggjort 1. februar 2022.

30.05.2024EY

Sponseret

Bo Øksnebjerg bliver ny partner i EY

27.05.2024EY

Sponseret

Ny guide vil hjælpe danske bestyrelser gennem CSRD

13.11.2023EY

Sponseret

EY og Axcelfuture vil gøre danske virksomheder klogere på bære-dygtighedsrapportering

22.05.2023EY

Sponseret

Bæredygtige Combineering: Fra Entrepreneur Of the Year til milliardsalg

27.04.2023EY

Sponseret

Sustainability Awards uddeler ny pris

05.03.2023EY

Sponseret

EY vil aflaste Danmarks el-net ved at flekse strømforbruget i hovedsædet