Er der andre muligheder end renewables til at finde ud af energikrisen og ind på den grønne omfartsvej?

Vi befinder os midt i verdens største klima -og energikrise nogensinde, og vi danskere fører an som et af de lande med absolut størst udledning af Co2 pr. indbygger.

Derfor er digitalisering af energieffektivitet og grøn omstilling i Danmark, sat øverst på dagsordenen hos Schneider Electric når vi den 1.-3. september deltager til Klimafolkemødet

Det virker til, at vi lige nu lukker øjnene for, at Danmark blandt de absolut største udleder af CO2 per indbygger og satser på storstilede projekter efter 2030, men hvilke løsninger har vi allerede i dag?

Denne problematik rejser det indlysende spørgsmål:

”Er der andre muligheder end renewables til at finde ud af energikrisen og ind på den grønne omfartsvej?”.

Til Klimafolkemødet i Middelfart den 1.-3. september vil den nuværende klimaudfordring, med udgangspunkt i årets tema ”Klimahandling sammen”, blive taget op til debat. Formålet med Klimafolkemødet er, at inspirere til handling på tværs af organisationer, borgere og politikere.

Schneider Electric deltager på folkemødet, og vil blandt andet komme ind på hvilke tiltag, vi bør tage i kommunerne, industri og privat. I paneldebatten den 2. september kl 14:00 i det Orange telt vil vi stillet skarpt på, hvad det kræver af politikere, virksomheder og forbrugerne at opnå en digital og energieffektiv grøn omstilling.

Med debatten ønsker vi at komme et skridt nærmere en løsning og inspirere andre virksomheder, forbrugere og politikere til at finde frem til, hvordan fremtidens grønne omstilling er digital og energieffektiv.

Vær med, sammen med os, når vi i starten af september til Klimafolkemødet sætter klimaet øverst på dagsordenen og inspirer til handling. Vi ses den 2. september.

12.06.2024Schneider Electric

Sponseret

Vi mødes på Folkemødet 2024 ...

28.05.2024Schneider Electric

Sponseret

Ses vi til Spildevandsteknisk Årsmøde den 7. juni i Odense?

23.05.2024Schneider Electric

Sponseret

Robotter og tæt samarbejde om udvikling giver den grønne omstilling en hjælpende hånd

30.04.2024Schneider Electric

Sponseret

Datacentres bæredygtighedsrapportering klares med ét klik

26.04.2024Schneider Electric

Sponseret

Schneider Electric og NVIDIA indgår samarbejde om fremtidens datacentre

25.04.2024Schneider Electric

Sponseret

Hovedsponsor for DM i Skills 2024 har ambitioner for elektrikerfaget