Cybersikkerhed i 2022 - Hvad gør hackerne, og hvad gør vi? Tænk som en hacker

På Bureau Veritas Kick Off 2022 fortæller Jens Myrup Pedersen meget mere om, hvordan de forskellige grupper af hackere arbejder, og hvordan man som virksomhed bedst ruster sig mod et cyberattack.

Et vigtigt element i at forsvare sig mod cyberangreb er at forstå, hvordan forskellige grupper af hackere tænker og arbejder: Hvad er deres motiver, hvilke evner og kapabiliteter har de, og hvilke ressourcer råder de over?

Derfor har vi inviteret Jens Myrup Pedersen, Professor i Cybersikkerhed på Aalborg Universitet og træner for Det Danske Cyberlandshold, til Bureau Veritas Kick Off 2022 - Shaping a World of Trust.

Han vil vise dig, hvordan de forskellige grupper af hackere såsom cyberkriminelle, insiders og fremmede magter arbejder, og undervejs give en masse eksempler og demonstrationer af forskellige typer af angreb - med særligt fokus på trusselsbilledet gennem de seneste år.

Dette bliver også bagtæppet for den sidste del af oplægget, der diskuterer, hvordan man som virksomhed bedst ruster sig mod et stadigt mere komplekst og alvorligt trusselsbillede, når det kommer til cybersikkerhed.

Udover Jens Myrup Pedersen kan du se frem til høre virksomheder som DSV A/S, Blue Water Shipping A/S og Kompan A/S fortælle om deres erfaringer, mål og ambitioner inden for bæredygtighed og cybersecurity torsdag den 11. august 2022 i Messe C i Fredericia.

Det overordnede tema for Bureau Veritas Kick Off 2022 er Shaping a World of Trust, og fælles for dagens oplægsholdere er, at de alle taler ind i emnerne bæredygtighed og cybersecurity. Læs mere om oplægsholderne og gå på opdagelse i dagens program.

Tilmeld dig...

27.05.2024Bureau Veritas

Sponseret

Forstå de nye ISO-krav om klimaændringer

15.05.2024Bureau Veritas

Sponseret

Vil du Wake Up ⏰ med os?

07.05.2024Bureau Veritas

Sponseret

Vil du Wake Up ⏰ med os?

06.05.2024Bureau Veritas

Sponseret

Webinar: Få indblik i fordelene ved en ISO 27001 certificering

03.05.2024Bureau Veritas

Sponseret

Vil du Wake Up ⏰ med os?

26.04.2024Bureau Veritas

Sponseret

Webinar: Show your commitment to Food Safety with FSSC 22000 version 6