Camilla Haustrup Hermansen vinder Plastprisen 2019 for sit arbejde med bæredygtig plastemballage

Camilla Haustrup Hermansen, direktør for forretningsudvikling i Plus Pack, vinder Plastprisen 2019 for sin meget markante indsats for at fremme produktion af mere bæredygtig plastemballage. Hæderen blev uddelt den 23. maj til Plastdagen 2019.

Camilla Haustrup Hermansen, vinder af Plastprisen 2019, med Søren Ulstrup (tv.) og Thomas Drustrup (th.).

Plastprisen blev indstiftet af brancheforeningen Plastindustrien i år 1987, og igennem årene har bl.a. Godtfred Kirk Christiansen (LEGO) og Jørgen Færch (Færch Holding) modtaget prisen.

Formålet med Plastprisen er at hædre de personer, virksomheder og/eller produkter, der er særligt fremtidsorienterede og nyskabende.

Og blandt Plastindustriens medlemmer – som hver især har stemt på deres favorit – var der ikke tvivl om, at hæderen i år skulle tilfalde Camilla Haustrup Hermansen.

Hun er direktør for forretningsudvikling i Odense-virksomheden Plus Pack, der er specialiseret i udvikling og produktion af emballage-løsninger til fødevareindustrien.

Søren Ulstrup, bestyrelsesformand i Plastindustrien, fortæller om prisudnævnelsen:

”Camilla Haustrup Hermansen bliver belønnet for at have sat sig selv i spidsen for produktion af mere bæredygtig plastemballage. Hun har helt konkret været med til at formulere Plus Packs ambitiøse vision om, at virksomheden i år 2030 vil levere 100% genanvendelige løsninger uden CO2-emissioner. Derfor er Camilla Haustrup Hermansen også en meget fortjent vinder af Plastprisen 2019.”

Prisvinderen er også en aktiv del af Plastindustriens ’Forum for cirkulær plastemballage’, og Camilla Haustrup Hermansen er også dybt engageret i engageret i projektet ’Fra Filantropi til Forretning’. Her arbejder de deltagende virksomheder fokuseret på at indarbejde FN’s verdensmål i deres forretning.

Camilla Haustrup Hermansen er samtidig en synlig stemme i plastdebatten både nationalt og internationalt - bl.a. skriver hun jævnligt en erhvervsklumme i Fyens Stiftstidende.

Man behøver ikke at være en stor for at have en stemme i debatten

Camilla Haustrup Hermansen blev hyldet på scenen i Industriens Hus foran 350 deltagere, og det var da også en begejstret vinder, som fik overrakt prisen:

"Den største ære lå i at være nomineret sammen med så stærkt et felt. Det vil jeg gerne sig tak for. Prisen viser, at man ikke behøver være stor for at have en stemme. Man kan godt være med til at gøre en forskel i verden ved at engagere sig og samtidig inspirere andre til handling.”

Camilla Haustrup Hermansen fortsætter:

"Min drivkraft ligger i ønsket om at gøre en reel forskel og aktivt arbejde for en mere ansvarlig produktion og forbrug, som ligger i Verdensmål 12”

Udover branchens hæder og påskønnelse modtager Camilla Haustrup Hermansen en statuette af kunstneren Markan Christensen og en check på 50.000 kroner.

08.09.2023Plastindustrien

Sponseret

Mere plastemballage skal designes til genbrug og genanvendelse

10.03.2023Plastindustrien

Sponseret

Nyt grønt elselskab gæster forårsmøde

06.04.2022Plastindustrien

Sponseret

Nordic Bioplastic Conference samler nyeste fremskridt inden for biobaseret og bionedbrydelig plast

23.02.2022Plastindustrien

Sponseret

Debatten om plastemballager har brug for flere nuancer

15.02.2022Plastindustrien

Sponseret

ReSea Project hjælper virksomheder med at tage et dokumenteret miljøansvar

15.02.2022Plastindustrien

Sponseret

Plastindustrien åbner for indstillinger til Plastprisen 2022