BWT

BWT - For you and Planet Blue. - Udtrykker vores mission om at udvikle miljøvenlige, økonomiske vandbehandlingssystemer og tjenester. BWT's produkter og processer har sat rekorder for teknologistandarder på verdensplan og Best Water Technology Group er idag Europas førende virksomhed indenfor vandteknologi.

Alle medarbejdere har det samme mål. Vi ønsker at levere den bedste vandbehandling til private husholdninger, industri & erhverv samt til større avancerede systemer, for at give størst mulig sikkerhed, hygiejne og sundhed i den daglige kontakt med vand. Dette udføres ved hjælp af innovative, økonomiske og miljøvenlige behandlingsteknologier.

BWT tilbyder produkter & tjenester til:

Kraftværker og fjernvarme

Fødevareindustrien

Hospitaler, tandklinikker og laboratorier

Farmaceutiske industri og procesvand

Vand til boligopvarmning

Kedel- og kølevand

Aircondition og klimasystemer

Svømmehaller

Restauration, hotel og vending branchen

BWT er kendetegnet ved høj kvalitet, kreativitet og unikke produkter. Vi ønsker at levere fremtidssikrede og optimerede løsninger med den bedste vandkvalitet til kundens behov. Vi tror på udvikling af miljøvenlige og økonomiske vandbehandlingsprodukter, der beskytter og bevarer vores blå planet – vand er en begrænset ressource, som vi har et fælles ansvar for at bevare.

Trustpilot profil: https://dk.trustpilot.com/review/bwt.dk

YouTube profil: https://www.youtube.com/bwtvand

Adresse

Geminivej 24 2670 Greve,

Besøg site

www.bwt.dk

Seneste nyt

22.03.2021BWT

Sponseret

Kalkfrit vand er genvejen til et bæredygtigt byggeri

Bygger du med omtanke for den grønne omstilling? Den rette vandbehandling i bygninger sikrer værdifulde fordele for omgivelser, brugere og ikke mindst vores miljø. Og vi har et fælles ansvar for at passe på vores planet. Bare én lille ændring kan gøre en stor forskel. Derfor gør vi vores for at bidrage til den grønne omstilling – og det gør vi gennem vand.