Brug AI til at skabe en mere bæredygtig forsyningskæde

Det kan være svært at forestille sig en verden, hvor kunstig intelligens (AI) kan være med til at optimere virksomhedens Supply Chain og dermed også skabe en mere bæredygtig Supply Chain. Vi giver et bud på hvordan i denne publikation. Download gratis.

Det kan være svært at forestille sig en verden, hvor kunstig intelligens (AI) er med til at optimere virksomhedens Supply Chain. Men det var også engang utænkeligt, at en maskine kunne slå et menneske i skak. Når vi snakker optimering så handler det også om at designe en ny Supply Chain der er mere bæredygtig.

I denne gratis publikation deler vi ud af vores erfaringer med at arbejde med AI i Supply Chain. Desuden giver vi gode råd til hvordan man som virksomhed selv kan komme igang. 

Da forsyningskæden har stor indflydelse på alle omkostningsdrivere i en virksomhed, åbner optimering af Supply Chain med AI op for nye muligheder for at vinde nye markedsandele, øge salget og etablere nye forretningsmodeller. AI er stadig "noget der foregår i fremtiden", og nogle antyder endda, at AI er historiens største paradigmeskifte. 

Supply Chain AI kan løse reelle Supply Chain-problemer
Det skiftende landskab i Supply Chain kræver mere præcis planlægning, synkronisering og hurtigere reaktionsevne, der går langt ud over den typiske arbejdsstyrkes og infrastrukturs evner. Det kræver øjeblikkelig synlighed, hurtig beslutningstagning og øget fleksibilitet i hele Supply Chain. Også her kan Supply Chain AI blive en konkurrencefordel, da det er muligt med brug af den rigtige type AI-teknologier at løse nogle af disse virkelige Supply Chain udfordringer.

Denne publikation giver dig følgende:

  • Du lærer, hvordan og hvorfor du skal gøre brug af AI i Supply Chain til at løfte virksomhedens konkurrenceevne 
  • Du får et indblik i hvordan Optilon hjalp en svensk producent med at spare 22% på deres logistikomkostninger - ved automatisk at korrigere adresser
  • Du får inspiration til hvordan du kan oprette din egen tilgang til AI i Supply Chain og implementere den i din egen organisation.

Du kan downloade publikationen her

19.09.2022Optilon Danmark

Sponseret

Absolut Vodka valgte lageroptimering som deres bæredygtighedsmål

08.09.2022Optilon Danmark

Sponseret

Vi har fokus på Supply Chain bæredygtighed på dagens konference. Ses vi?

08.08.2022Optilon Danmark

Sponseret

Fremtidens Supply Chain er et "living system"

09.05.2022Optilon Danmark

Sponseret

Vær med når IKEA fortæller om hvordan de gør brug af netværksoptimering

12.04.2022Optilon Danmark

Sponseret

Integrer bæredygtighed i værdikæden på bæredygtig vis

28.02.2022Optilon Danmark

Sponseret

Absolut Vodka valgte lageroptimering som deres bæredygtighedsmål