Brenntag Nordic A/S

Brenntag er verdensledende inden for distribution af kemikalier og ingredienser og forbinder leverandører og kunder i værdiskabende partnerskaber. Vi tilbyder en komplet portefølje af industrielle og specialkemikalier og ingredienser samt skræddersyede applikations-, marketing- og forsyningskædeløsninger, teknisk og formuleringssupport, omfattende lovgivningsmæssig know-how og digitale løsninger til en bred vifte af industrier. Brenntag har mere end 17.000 ansatte på verdensplan, som fordeler sig på 670 lokationer i 77 lande.

Som markedsledende distributør af kemikalier og ingredienser har Brenntag en central rolle i kemiindustriens værdikæde. Med det følger også et ansvar for at bidrage til større bæredygtighed i industrien. Derfor har Brenntag opstillet en række konkrete bæredygtighedsmål, som vi arbejder aktivt med for at mindske vores påvirkning på klima, miljø og mennesker.    

Adresse

Borupvang 5B 2750 Ballerup Danmark,

Seneste nyt

22.09.2022Brenntag Nordic A/S

Sponseret

Brenntag presents natural and sustainable solutions at India’s largest food and ingredients event

Brenntag, the global market leader in chemicals and ingredients distribution, is participating at the upcoming Fi India (Food Ingredients India) 2022; the key fair dedicated solely to food ingredients in India, making it the must-attend business platform for food and beverage professionals in South Asia. With more than 200 exhibitors, the organizers of Fi India 2022 expect to attract over 8,000 attendees. Fi India will take place from September 21 - 23 at the Bengaluru International Exhibition Centre in Bengaluru, India.

23.08.2022Brenntag Nordic A/S

Sponseret

Brenntag publishes sustainability report for 2021 and provides insights into new, long-term ESG Strategy

21.01.2022Brenntag Nordic A/S

Sponseret

Brenntag Nordic reducerer sin CO2-udledning med 60%

Artikler virksomheden er nævnt i

22.09.2022Brenntag Nordic A/S

Sponseret

Brenntag presents natural and sustainable solutions at India’s largest food and ingredients event