Biodiversitet: Fremtidens forretningsgrundlag?

Dansk Erhverv inviterer til konference, hvor du kan blive klogere på biodiversitet, og det arbejde som pågår, såvel som de muligheder der er for at bidrage positivt som både erhvervsliv og offentlig indkøber.

Vi befinder os i en biodiversitetskrise. Tab af biodiversitet er et fokusområde, der i stigende grad får en større og større opmærksomhed og bevågenhed og står højt på den globale bæredygtighedsdagsorden. En krise, der er svær at forstå og måle, men som har store konsekvenser for livet på kloden.

Fra politisk hold er man begyndt at rette opmærksomheden på udfordringerne, og de kalder på handling nu - både fra erhvervslivet og den offentlige sektor.

Danske virksomheder er generelt bevidste omkring biodiversitets vigtighed. Nogle er kommet i gang, men undersøgelser viser også, at mange virksomheder endnu ikke har fokus på biodiversitet i bæredygtighedsstrategien.

Dansk Erhverv inviterer til konferencen Biodiversitet: Fremtidens forretningsgrundlag?, hvor du kan blive klogere på biodiversitet, og det arbejde som pågår, såvel som de muligheder der er for at bidrage positivt som både erhvervsliv og offentlig indkøber.

På konferencen sætter Dansk Erhverv fokus på dilemmaerne og udfordringerne, men også på, hvordan danske virksomheder og offentlige indkøbere kan iværksætte tiltag for at takle biodiversitetstrusler, og som skaber positiv indvirkning på genskabelsen af en natur i balance og som samtidig kan danne grobund for nye forretningsmuligheder.

Læs mere her.

23.02.2024Dansk Erhverv

Sponseret

Virksomhederne, der rammes af gigantiske økonomiske konsekvenser fra CSRD, har brug for mere hjælp

16.02.2024Dansk Erhverv

Sponseret

Ny analyse: Bæredygtighed accelererer bredt i dansk erhvervsliv

28.11.2023Dansk Erhverv

Sponseret

Ny rapport: Stigende antal danske virksomheder sætter SBTi mål

23.11.2023Dansk Erhverv

Sponseret

Biodiversitet på Børsen - Fremtidens forretningsgrundlag

14.11.2023Dansk Erhverv

Sponseret

SBTN – kortlæg og sæt videnskabelige mål for din biodiversitets- og naturindsats

05.10.2023Dansk Erhverv

Sponseret

Status for CSRD og hvad med de nye bæredygtighedsstandarder?