Børn må ikke producere tøj, men de må godt producere lysestagen!

Det er interessant at opleve, hvor stor magt mediernes fokus har på hvad forbrugerne er opmærksomme på. Vores virksomhed Lübech Living har nu i snart 13 år fokuseret på bæredygtighed og socialt ansvar.

”I alle disse år har medierne haft stor fokus på økologi, dyrenes velfærd samt børnearbejde og arbejdsforhold i tekstil industrien m.m.. Hver gang jeg holder foredrag og spørger forsamlingen om de nogensinde har nogensinde tænkt over, hvem der har produceret lysestagen, puden, legetøjet, vaskemaskinen m.m. eller hvordan det er produceret bliver der oftest tavst. Det er der ikke tænkt over, fordi medierne ikke har gjort os opmærksomme på, at vi skal tænke over det.” Fortæller Susanne Lübech, som er medstifter af Lübech Living.

Hvordan får vi større fokus på social ansvar og bæredygtighed på tværs af brancher? For vi kan vel ikke tale ansvar hvis vi kun kigger har fokus på enkelte brancher?

I Lübech Living har vi mange års erfaring, såvel fra før vores bæredygtige transformation, da vi arbejdede med traditionel produktion i Østen og fra årene som bæredygtig virksomhed. Vi deler gerne ud af vores erfaringer, indblik og tanker. Så kontakt os gerne for dialog om dette emne, hvis det har interesse.

https://lubechliving.dk/

18.06.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Donationer til børnehjem

14.05.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Bæredygtige valg kan betyde at man må være tålmodig

30.04.2024Lübech Living ApS

Sponseret

100% genbrugsglas frem for nyt glas

24.04.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Hvorfor håndlavede produkter?

03.04.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Social ansvarlighed er Lübech Livings højeste prioritet

12.03.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Fokus på bæredygtighed for hotel- og restaurationsbranchen