ANDERS ANDERSEN'S RENGØRING

Anders Andersens Rengøring er en af Danmarks førende rengøringsvirksomheder. Vi beskæftiger mere end 1.200 dygtige medarbejdere i vores tre afdelinger i hhv. Taastrup, Vejle og Aarhus. Kundelisten omfatter bl.a. en række af landets mest profilerede erhvervsvirksomheder og institutioner. Vores kunder har til fælles at prioritere høj og stabil kvalitet i den rengøring, vinduespolering eller ejendomsservice, de får leveret.

Vi var det første landsdækkende rengøringsselskab med tredobbelt Svanemærkning i Danmark på henholdsvis rengøring, vinduespolering og trappevask og ejendomsrengøring. Det giver kunderne en særlig garanti og sikkerhed for, at vi opfylder de skrappeste krav til kvalitet, miljø og medarbejderforhold.

I 1992 stillede vi op som sponsor for FCK, da klubben blev etableret, og har været det lige siden. I dag er vi også sponsor for Vejle Boldklub og AGF, der repræsenterer de to jyske byer, vi har afdelinger i. I Jylland er vi også sponsor for AaB. Vores sponsorater giver os mulighed for at glæde kunder og medarbejdere med billetter til spændende sportsoplevelser året rundt.

Adresse

Rugvænget 40, 2630 Taastrup,

Sociale medier