AMCS overtager canadiske TRUX Route Management Systems Inc.

AMCS’ erhvervelse af Canadas førende leverandør af software til affalds- og genbrugsbranchen styrker deres førende position på det nordamerikanske marked yderligere.

30.01.2020

Sponseret

AMCS

Boston, Massachusetts, USA, d. 29. januar 2020: AMCS, verdens førende leverandør af integreret software og køretøjsteknologi til affalds-, genbrugs- og ressourcebranchen, har i dag offentliggjort overtagelsen af canadiske softwarespecialist i affaldsbranchen, TRUX Route Management Systems Inc., for et ikke offentliggjort beløb.

Siden grundlæggelsen af TRUX i 1990 har de sat standarden for software til affaldsbranchen i Canada og har opnået en solid markedsandel med førende affaldsvirksomheder i hele Nordamerika. I dag anses de for en af de mest velsete og respekterede softwarevirksomheder i den nordamerikanske affaldsbranche.

Totalset vil overtagelsen af TRUX resultere i at AMCS nu har en base på 1.000 kunder i Nordamerika, hvilket udgør mere end 40% af AMCS’ globale forretning.

AMCS’ CEO Jimmy Martin har følgende kommentar til overtagelsen;

“Det nordamerikanske affaldsmarked er strategisk vigtigt for AMCS og udvikler sig til et spændende område for vækst i de kommende år. Markedets dynamiske natur og høje niveau af kompleksitet vil uden tvivl betyde at det kan drage fordel af en øget og hurtigere anvendelse af teknologi.

Vores fortsatte investeringer i markedet har resulteret i en skalerbar cloud platform i verdensklasse, der kan møde kundernes standarder over hele kloden. Nu, og i fremtiden, vil TRUX’ imponerende kundebase tilføje en øget udvidelse af vores forretning i Nordamerika. Med styrken fra TRUX’ kunder, kombineret med AMCS’ investeringer og ressourcer, er jeg sikker på at alle vores kunder vil have gavn af integrationen af de to forretninger.

Vi ser frem til at byde velkommen til TRUX-teamet og er glade for at meddele at David Ische, direktør hos TRUX, tiltræder AMCS’ ledelse efter overtagelsen som Director of Business Development.

David Ische, direktør hos TRUX, kommenterede handlen:

”TRUX har været en pioner og førende indenfor udviklingen af software til affaldsbranchen i Nordamerika gennem de sidste 30 år. Vi ser frem til at tage det næste skridt i vores udvikling med AMCS og levere software i verdensklasse til et bredere globalt marked. Vi deler deres vision om en kundefokuseret, markedsledende virksomhed og ser dette som en god mulighed for vores kunders og ansattes fremtidige vækst og udvikling.”

Michael Winton, AMCS’ direktør for regionen, udtalte følgende om virksomhedens fremtidige udvikling i det nordamerikanske marked:

“Jeg vil gerne benytte lejligheden til at byde TRUX kunder og ansatte velkomne til AMCS og forsikre dem om, at de vil opleve en problemfri overgangsperiode og et højt niveau af support fra vores globale organisation. AMCS-teamet sætter ære i at hjælpe virksomheder i affalds- og genbrugsbranchen med at fremskynde vækst, levere bæredygtighed og forbedre effektiviteten og marginer ved hjælp af innovative teknologier.”

I de senere år har AMCS gennemført en række vigtige virksomhedsovertagelser verden over, hvilket har hjulpet deres position som verdensledende leverandør indenfor software og teknologi til affalds- og genbrugsbranchen. Virksomheden fortsætter med at vækste og sikre nye betydningsfulde kunder på alle de primære og strategiske markeder, både nationalt og internationalt.

06.09.2022AMCS

Sponseret

Transport af husdyr og CO₂-emissioner

7 Essential Takeaways from our Inspire Webinar on the UPS Transport Optimization Journey

06.10.2021AMCS

Sponseret

29.06.2021AMCS

Sponseret

Towards net-zero: How are we doing?

11.03.2021AMCS

Sponseret

Are You Joining the Zer0-Waste Movement?

07.03.2021AMCS

Sponseret

Smart waste planning drives value

17.02.2021AMCS

Sponseret

AMCS Helps Waste and Recycling Companies Combat Challenges with Digital Solutions