12 års samarbejde

Og kun alderen på vores børn afslører at vi alle er blevet ældre.

Det har uden tvivl været en turbulent rejse de første mange år, men med det fælles mål at kommunikere og promote den gode case med bæredygtighed, er vi gået hele vejen sammen med et tæt samarbejde, som har kostet mange timer, søvnløse nætter, hjælp fra familien etc.

At starte et projekt med genbrugspapir så tidligt som i 2010 havde sine konsekvenser

Vi havde meget lidt erfaring med papirets egenskaber, vi skulle kombinere to meget forskellige kulturer for at finde en fælles vej samt forståelsen for at levere produkter i god kvalitet til det europæiske marked. Ikke bare god kvalitet men også i den korrekte farve som matcher smagen, så det er den korrekte grå farve og ikke bare en grå farve.

Du kan slet ikke forestille dig de timer vi har diskuteret nødvendigheden og vigtigheden af farverne. For Lübech Living var den korrekte grå farve måske ikke så vigtig som det var for vores kunder, og som vi altid har forklaret kvinderne på Sri Lanka, at hvis vi ikke leverer den korrekte grå farve så sælger produkterne ikke, og så er der ingen arbejde til dem. Af den grund er det super vigtigt at vi har en fælles forståelse for hvad der er korrekt og hvad der ikke er korrekt proces.

I dag, 12 år senere, er vi kommet så meget længere i vores samarbejde, men som det er med håndlavede produkter, så er det en konstant proces. En proces som vi vil fortsætte med at forbedre skridt for skridt.

Gå på opdagelse i OOhh kollektionen

30.11.2023Lübech Living ApS

Sponseret

Tænk miljøet ind i dit julegaveindkøb

21.11.2023Lübech Living ApS

Sponseret

Jul med genanvendte materialer på Hotel Himmerland

25.10.2023Lübech Living ApS

Sponseret

Mindful Living med OOhh Collection

29.08.2023Lübech Living ApS

Sponseret

Julepynt med tanke på miljøet

12.08.2023Lübech Living ApS

Sponseret

OOhh designer med savsmuld

11.08.2023Lübech Living ApS

Sponseret

Sænk støjniveauet på kontoret med Zero Waste uld