12 års samarbejde

Og kun alderen på vores børn afslører at vi alle er blevet ældre.

Det har uden tvivl været en turbulent rejse de første mange år, men med det fælles mål at kommunikere og promote den gode case med bæredygtighed, er vi gået hele vejen sammen med et tæt samarbejde, som har kostet mange timer, søvnløse nætter, hjælp fra familien etc.

At starte et projekt med genbrugspapir så tidligt som i 2010 havde sine konsekvenser

Vi havde meget lidt erfaring med papirets egenskaber, vi skulle kombinere to meget forskellige kulturer for at finde en fælles vej samt forståelsen for at levere produkter i god kvalitet til det europæiske marked. Ikke bare god kvalitet men også i den korrekte farve som matcher smagen, så det er den korrekte grå farve og ikke bare en grå farve.

Du kan slet ikke forestille dig de timer vi har diskuteret nødvendigheden og vigtigheden af farverne. For Lübech Living var den korrekte grå farve måske ikke så vigtig som det var for vores kunder, og som vi altid har forklaret kvinderne på Sri Lanka, at hvis vi ikke leverer den korrekte grå farve så sælger produkterne ikke, og så er der ingen arbejde til dem. Af den grund er det super vigtigt at vi har en fælles forståelse for hvad der er korrekt og hvad der ikke er korrekt proces.

I dag, 12 år senere, er vi kommet så meget længere i vores samarbejde, men som det er med håndlavede produkter, så er det en konstant proces. En proces som vi vil fortsætte med at forbedre skridt for skridt.

Gå på opdagelse i OOhh kollektionen

18.06.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Donationer til børnehjem

14.05.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Bæredygtige valg kan betyde at man må være tålmodig

30.04.2024Lübech Living ApS

Sponseret

100% genbrugsglas frem for nyt glas

24.04.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Hvorfor håndlavede produkter?

03.04.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Social ansvarlighed er Lübech Livings højeste prioritet

12.03.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Fokus på bæredygtighed for hotel- og restaurationsbranchen