Miljømærkning Danmark

Webinar

Webinar: Hvordan arbejder de grønne frontløbere med indkøb i den grønne omstilling?

Kom til webinar og paneldebat og hør hvordan nogle af landets førende virksomheder inden for mere bæredygtige indkøb bruger deres indkøbsmuskel i arbejdet med den grønne omstilling.

Kategori

Webinar

Start dato

30. september 2024 kl. 09:30

Slut dato

30. september 2024 kl. 11:00

Foto: Miljømærkning Danmark

Få gode råd, idéer og løsninger til at komme godt fra start og hør hvordan udfordringer er blevet vendt til muligheder.

Program

09.30 – 09.45 Velkommen og introduktion til Videncenter for Miljømærket indkøb v/ forperson for Netværk for Miljømærket indkøb, Anne Kirstine Thorgaard, Category Lead i Novo Nordisk

09.45 – 10.00 Gode råd til proces for indkøbspolitik v/Programleder for bæredygtighed hos Roskilde Festival Sanne Stephansen

Få indblik i Roskilde Festivals udvikling af politik og mål for mere bæredygtigt indkøb. Hør om processen bag udviklingen og vedtagelsen af en den ny indkøbspolitik, som understøtter mål om reduceret udledning af drivhusgasser, beskyttelse af miljøet og fremme af biodiversitet.

10.00 – 10.15 Den miljømærkede kontorarbejdsplads v/ Head of Indirect Procurement hos Rambøll, Helene Byskov Christiansen

Hør om Rambølls indsats for miljømærket inventar og kontorartikler, og hvorfor de har valgt Svanemærket. Få indblik i, hvad dette har krævet af leverandørsamarbejde og hvordan Rambøll og deres leverandører sammen er kommet i mål.

10.15 – 10. 30 Gode råd til organisering af arbejdet v/ Associate Project Manager/ Sustainable Procurement hos Novo Nordisk, Sebastian Beier Buchhave Boisen

Hos Novo Nordisk er afdelingen for Bæredygtigt Indkøb en integreret del af forhandlingerne om leverandørkontrakter og fastlæggelsen af bæredygtighedsmål for hver enkelt aftale. Hør hvordan Novo Nordisk arbejder hen imod mere bæredygtige og flere miljømærkede indkøb, hvordan de praktisk organiserer dette arbejde, og hvilke krav de stiller til deres leverandører for at sikre, at de også arbejder hen imod disse mål.

10.30 – 11.00 Spørgsmål og debat

Deltag i debatten baseret på oplæggene fra paneldeltagerne, afstemninger og publikums input og spørgsmål. Del gerne dine egne erfaringer med mere bæredygtigt indkøb.

Flere Events

Se alle

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.