Dansk Standard

Uddannelse

Sustainability Manager

Bliv Sustainability Manager og vær med til at drive en bæredygtig forandring.

Kategori

Uddannelse

Sted

København, Nordhavn

Start dato

21. marts 2024

Slut dato

21. marts 2024

På uddannelsen som Sustainability Manager hos Dansk Standard får du den nødvendige viden og ekspertise til at drive bæredygtige forandringer på tværs af industrier og organisationer.

Vi har udviklet en uddannelse, hvor du bliver ført gennem hele processen fra at udarbejde en bæredygtighedsstrategi, implementere den systematisk via et ledelsessystem, definere meningsfyldte KPIer, arbejde med troværdige data for indsatsen samt at vurdere din organisations evne til at bringe strategien til live og fremstå som en troværdig samarbejdspartner.

Med udgangspunkt i internationalt anerkendte standarder får du på uddannelsen konkrete værktøjer til fx bæredygtighedsrapportering (fx CSRD) og til at skabe en troværdig og dokumenteret kommunikation omkring din organisations indsatser. Du vil få en forståelse af, hvordan et ledelsessystem kan understøtte virksomheden i at styre risici, interessentrelationer og leve op til lovkrav. Du vil tillige få indblik i metoder, der kan sikre, at jeres bæredygtighedsstrategi og implementeringen af den fortsætter med at være præcis, målrettet, prioriteret og mulig at gennemføre.

Flere Events

Se alle

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.