Viegand Maagøe

Slået op d. 13.11.2023

Studentermedhjælper med interesse og kompetencer inden for livscyklusanalyser

Interesserer du dig for livscyklusanalyser (LCA) og andre miljøanalyser, og vil du gerne udbygge din viden om, hvordan de bruges i praksis? Så er det dig, vi leder efter! Viegand Maagøe søger en studerende, der er i gang med en relevant videregående uddannelse inden for Miljøteknologi eller lign., og som brænder for at arbejde med grøn omstilling, cirkulær økonomi, livscyklusanalyser og bæredygtighed.

Stilling
Studentermedhjælper til bæredygtighedsafdeling
Ansættelsesforhold
15 timer om ugen
Område
Hele landet
Arbejdssted
Nørre Søgade 35, 1370 København K
Telefonnummer
+45 31 75 17 13
Ansøgningsfrist
30.12.2023
Tiltrædelsesdato
31.01.2024

I Viegand Maagøe hjælper vi hver dag små og store virksomheder med at analysere deres klima- og miljøbelastning. Antallet af virksomheder og offentlige myndigheder, der ønsker vores hjælp, er støt stigende. Vi søger derfor en studentermedarbejder der, i tæt samarbejde med vores dygtige konsulenter, kan bistå og hjælpe i arbejdet med at løfte de mange de mange spændende opgaver.  

Hvad skal du lave?  

Som vores nye kollega bliver du en del af afdelingen for Bæredygtighed, hvor vi arbejder med analyser af miljø- og klimapåvirkning. Vi tæller ca. 110 medarbejdere, og du får mulighed for at arbejde fra vores kontor centralt i København eller kontoret i Hinnerup ved Århus.    

Dine arbejdsopgaver bliver at:  

  • Udarbejde klimaregnskaber i henhold til GHG-protokollen  
  • Kortlægge og analysere væsentligste miljøpåvirkninger i hele værdikæden for produkter med LCA, PEF og EPD, ofte i SimaPro  
  • Lave dataindsamling og dataanalyse i Excel  
  • Skrive rapporter, slidedecks og udforme Excel-filer til kunder  
  • Vejlede borger om varmeformer, energirenovering og energibesparelser over telefon og mail  

Hvem er du?  

Du er studerende på en lang videregående uddannelse til Ingeniør eller anden naturvidenskabelig uddannelse. Du er på sidste år af din bacheloreller lige begyndt på kandidaten – og har kendskab til LCA, cirkulær økonomi og CO2-beregninger fra dit studie.  Du er åben for mange forskelligartede opgaver, og nysgerrig på konsulentjobbet. Du er ikke bange for timeregistrering og kundekontakt, og du kan formulere dig på både dansk og engelsk.  

Det ville være godt, hvis du også har nogle af følgende:  

  • Kendskab til LCA’er for produkter og tjenester – og gerne også viden om PEF, EPD (EN 15804), ISO 14040/44  
  • Kendskab til modellering i SimaPro og kendskab til databaser som ecoinvent og Exiobase  
  • Kendskab til designstrategier for produkter, tjenester og forretningsmodeller for at mindske miljøpåvirkningen  
  • Kendskab til klimaregnskaber og GHG-protokollen  

Vi forventer ikke, at du kan tjekke alle punkterne af. I stedet værdsætter vi gå-på-mod, og at du har lyst til at udvikle dig i rollen.   

Hvem er vi?   

Viegand Maagøe er et konsulenthus specialiseret i at arbejde med bæredygtighed på strategisk og taktisk niveau. Vi hjælper vores kunder på tværs af den private og offentlige sektor med at udvikle og implementere løsninger, der skaber og accelerer grøn omstilling og sætter retningen for en mere bæredygtig fremtid. Vi er 100 fageksperter fordelt mellem vores kontorer i København og Hinnerup.   

Vores viden og erfaring spænder bredt fra økonomi, ingeniørvidenskab, energieffektivisering, bæredygtighed og ESG til ledelse, strategi, kommunikation, adfærd og digitale løsninger. Vi tror på, at det er i samspillet mellem disse fagligheder, at vi opnår den største og mest langsigtede værdi. Derfor har vi en helhedsorienteret og tværfaglig tilgang til udfordringer såvel som løsninger, og det er en kerneværdi hos os at levere rådgivning og ydelser, der udspringer af et stærkt samarbejde på tværs af teams, kompetencer og fagligheder.   

Du kan læse mere om os på vores hjemmeside.  
  

Er det dig, vi mangler?    

Så send dit CV, karakterudskrift for færdiggjorte kurser og en kort ansøgning til job@viegandmaagoe.dk   

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mette Rames på tlf. 31 75 17 13 eller på mail mra@viegandmaagoe.dk.   

Vi tilbyder en timeløn på 160 kr. i timen og forventet arbejdstid er cirka 15 timer om ugen fordelt på to dage om ugen. Vi tager hensyn til travle perioder i studiet samt eksamensperioder, hvor det vil være muligt at arbejde færre timer. Vi opfordrer alle uanset køn, etnicitet, nationalitet eller religion til at ansøge.   

Deadline for ansøgninger er 31. december 2023, men vi afholder løbende samtaler.    

Vi glæder os til at høre fra dig!   

Jobmarked

Se alle