Klappir Nordic ApS

Morgenmøde

Morgenmøde: ESG Rapportering og CSRD Compliance

Vi starter dagen med at vise dig, hvordan du igennem fire trin kan forankre CSRD-kravene og ESG-rapporteringen i jeres daglige drift. Herefter overlader vi scenen til softwareleverandøren Klappir, som vil demonstrere og præsentere deres løsning. Sidst – men bestemt ikke mindst – runder vi af med en debat, der giver dig mulighed for at stille spørgsmål og drøfte konkrete udfordringer.

Kategori

Morgenmøde

Sted

Philip Heymans Allé 3

Start dato

11. juni 2024 kl. 08:00

Slut dato

11. juni 2024 kl. 10:00

Foto: Basico og Klappir

Uanset om du skal opbygge ESG-rapportering fra bunden, eller du skal opgradere en eksisterende rapporteringsproces, så er der hjælp at hente.  

For vejen til at opnå CSRD-compliance er overraskende ensartet. Du kan nemlig med den rette tilgang, et afstemt ambitionsniveau og et understøttende software skabe en effektiv proces, der ikke koster en formue i værdifulde arbejdstimer. 

Netop dét er temaet for vores morgenmøde, hvor du kan blive klogere på, hvordan du kan gå praktisk til værks med din ESG-rapportering.  

Dagens agenda:

  • 8.00-8.30: Ankomst & morgenmad 
  • 8.30-8:40: Velkomst v/Basico-partner Morten Virenfeldt Nielsen 
  • 8:40-9:10: Basico ESG Roadmap – fra opstart til årsrapport v/Mette Slipsager  
  • 9:10-9:45: Klappir viser deres softwaresystem med fokus på DMA og rapportering
  • 9:45-10:00: Afrunding og spørgsmål. 

Vi byder på kaffe og morgenmad. 

Det er først til mølle, og begrænset antal pladser!

Flere Events

Se alle

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.