Klimakurser

Kursus

Klimahandling og klimaregnskab i praksis - Aarhus i april

Klimakurser er effektiv uddannelse, der giver ledere og medarbejdere de vigtigste kompetencer til at tage ansvar og arbejde med klimahandlinger og klimaregnskab i praksis – så virksomheden lykkes med at honorere klimakravene nu og i fremtiden.

Kategori

Kursus

Sted

Aarhus

Start dato

9. april 2024 kl. 09:00

Slut dato

10. april 2024 kl. 16:00

Klimahandlling kræver klimakompetencer!
Kursus for funktionsledere og administrative medarbejdere med dagligt operationelt ansvar for virksomhedens klimaregnskab og -handlingsplaner. Kurset sætter deltagerne i stand til at lede, iværksætte, overskue og formidle klimahandlinger og klimaregnskaber i praksis.

Det sætter desuden deltagerne i stand til at se klimahandlinger i et forretningsmæssigt perspektiv og vurdere indsatsernes forretningsmæssige værdi og potentiale.

Kurset klæder deltagerne på til at blive klimaledere og kulturbærere og til at udgøre en ressource på området for andre medarbejdere i organisationen.

Når du har deltaget i kurset vil du være i stand til at:

  • Overskue klimadagsordenen og klimabegreberne i en forretningsmæssig kontekst
  • Arbejde metodisk med klimadata med udgangspunkt i principperne fra den toneangivende standard,
    Greenhouse Gas Protocol (GHGP)
  • Identificere og rapportere klimadata (scope 1-3) og opstille et klimaregnskab (CO2-baseline)
  • Omregne forbrugsdata til CO2-ækvivalenter (CO2e)
  • Påbegynde arbejdet med klimahandlingsplaner for reduktion af CO2 emissioner samt kommunikere retvisende
  • Tage en relevant og troværdig dialog om klima i praksis med din organisation og kunderne

Kurset foregår live online og består af 3 moduler af ca. 2,5 times varighed:

Modul 1: 9. april kl. 9.00 - 16:00
Modul 2: 10. april kl. 9.00 - 16:00

Programmet er live og interaktivt og er et ekstremt effektivt og fleksibelt format i forhold til interne ressourcer. Ingen mistede arbejdsdage og ingen transport.

Foretrækker du et kursus med fysisk fremmøde afholder vi også “Klimahandling og klimaregnskab i praksis” over to sammenhængende dage i både Jylland og på Sjælland.

Priser fra 4.500 kr. pr. deltager.

Du kan læse meget mere om vores kurser ved at klikke her.

Klimakurser.dk er en del af Sustainable Business Solutions - vi gør dig klar til en bæredygtig fremtid

Vi tilbyder effektiv uddannelse, der giver ledere og medarbejdere kompetencer til at arbejde med klimahandlinger og klimaregnskab i praksis. Kompetencer, der klæder jer på til at møde nuværende og kommende klimakrav på en måde, der styrker forretningen.

Vi har udviklet et en række kurser, der enkelt og hurtigt gør ledere og nøglemedarbejdere klar til at målstyre klimahandling og klimaregnskab. Med et klimakursus bliver I ikke bare i stand til at overskue områdets principper og terminologier, men også til at bringe dem i anvendelse i udviklingen af forretningen.

Et klimakursus sikrer klimakompetencerne opbygges og perspektiverer øvrige kompetencer, så målopfyldelsen og udviklingen af klimafokuseret kultur i virksomheden accelereres.

Du kan læse meget mere om os her.

Flere Events

Se alle

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.