Sustainable Business Solutions ApS

Webinar

Klimahandling og Klimaregnskab i Praksis

Har du det operationelle ansvar for klimaregnskab og handlingsplaner? Så er dette hands-on kursus ideelt til at skabe overblik over klimadagsordenen, arbejde metodisk med klimadata, og udarbejde effektive klimahandlingsplaner baseret på anerkendte standarder.

Kategori

Webinar

Sted

Live online (Zoom)

Start dato

29. februar 2024 kl. 09:00

Slut dato

6. marts 2024 kl. 11:30

Foto: Sustainable Business Solutions

Kurset sætter dig i stand til at lede, iværksætte, overskue og formidle klimahandlinger og klimaregnskaber i praksis. Og til at se klimahandlinger i et forretningsmæssigt perspektiv og vurdere indsatsernes forretningsmæssige værdi og potentiale.

Skræddersyet til en praktisk hverdag bliver deltagerne på kurset rustet til at fungere som klimaledere og kulturbærere samt udgøre en værdifuld ressource for andre medarbejdere i organisationen.
 

Online og fysiske kurser

Træningen foregår live online og består af 9 lektioner fordelt på 3 moduler af ca. 2,5 timers varighed. Programmet er live og interaktivt, men man kan også se eller gense highlights, når det passer en selv. Dette gør kurset ekstremt effektivt og fleksibelt i forhold til interne ressourcer. Ingen mistede arbejdsdage og ingen transport.

Foretrækker du et kursus med fysisk fremmøde afholder vi også “Klimahandling og klimaregnskab i praksis” over to sammenhængende dage.

Når du har deltaget i kurset, vil du være i stand til at:

  • Overskue klimadagsordenen og klimabegreberne i en forretningsmæssig kontekst
  • Arbejde metodisk med klimadata med udgangspunkt i principperne fra den toneangivende standard, Greenhouse Gas Protocol (GHGP)
  • Identificere og rapportere klimadata (scope 1-3) og opstille et klimaregnskab (CO2-baseline)
  • Omregne forbrugsdata til CO2-ækvivalenter (CO2e)
  • Påbegynde arbejdet med klimahandlingsplaner for reduktion af CO2 emissioner samt kommunikere retvisende
  • Tage en relevant og troværdig dialog om klima i praksis med din organisation og kunderne

Kursus afholdes i tre moduler på følgende datoer:

  • Modul A: torsdag d. 29/02 kl. 09:00 - 11:30;
  • Modul B: mandag d. 04/03 kl. 09:00 - 11:30;
  • Modul C: onsdag d. 06/03 kl. 09:00 - 11:30.

Vi kommer også gerne til jer

Vi tilbyder at afholde samtlige kurser eksklusivt for jeres virksomhed, direktion eller bestyrelse på bestilling. Vi er ofte ude og give topledelsen executive briefings om klimaledelse eller afholde dedikerede kurser for et større hold ledere eller medarbejdere. Kontakt os for mere information.

Har du spørgsmål:
Så tøv ikke med at række ud til vores Academy Manager, Katrine Svenningsen på:

Flere Events

Se alle

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.