UN Global Compact Network Denmark

Webinar

Introduktion til UN Global Compact & ESG-værktøjer

Er jeres virksomhed endnu ikke tilsluttet UN Global Compact? Til dette informationsmøde fortæller vi, hvordan vi kan understøtte bæredygtig fremdrift i jeres virksomhed, mens Louise Funch, Senior Sustainability Manager, Communication, Sustainability & Public Affairs hos Salling Group fortæller om deres erfaringer som medlem af UN Global Compact.

Kategori

Webinar

Start dato

11. september 2024 kl. 10:00

Slut dato

11. september 2024 kl. 11:00

Foto: Mette Ovgaard

Vil du høre mere om Global Compact, de Ti Principper og verdensmålene? Er jeres virksomhed endnu ikke tilsluttet Global Compact, og har du interesse for, hvordan man kan komme i gang med at arbejde med ansvarlig virksomhedsledelse?

Så tilmeld dig vores webinar om UN Global Compact og det danske netværk, og hør hvorfor det giver mening for jeres virksomhed at være med.

UN Global Compact Network Denmark er den lokale organisation for United Nations Global Compact – verdens største frivillige initiativ for ansvarlighed i erhvervslivet. Vi har de seneste år oplevet en stor stigning af medlemmer, og vi har i dag over 650 virksomheder og organisationer med i vores netværk.

Men vi vil gerne have mange flere med ombord, som kan understøtte vores mission om at skabe en bedre verden, hvor arbejdet med virksomhedens bæredygtighed er et vigtigt værdiskabende parameter for kerneforrentningen.

Læs mere og tilmeld dig informationsmødet her.

Flere Events

Se alle

Hold dig opdateret med CSR.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor ESG og bæredygtig udvikling Nyhedsbrevet kommer kun to gange ugentligt. Herudover sender vi dig relevante temaer og spændede events.